AMSTERDAM - Lily Allen heeft een miskraam gehad. Dat bevestigt haar woordvoerder in de Britse krant The Sun. Het koppel wil geen commentaar geven, maar heeft wel een verklaring laten uitgaan.

"We kunnen bevestigen dat Lily Allen een miskraam heeft gehad. Zij en haar partner Ed Simons geven verder geen commentaar en we hopen dat hun privacy gerespecteerd kan worden in deze moeilijke tijd", zo luidt het in de verklaring.

In december maakte de 22-jarige zangeres bekend dat ze een kind verwacht van haar vriend Ed Simons (37), de helft van het elektronische danceduo The Chemical Brothers. Het koppel is sinds september samen.

Vakantie

Lily Allen zou de miskraam hebben gehad kort nadat zij en haar vriend teruggekeerd waren van een romantische vakantie op de Malediven. "Ze zijn compleet in shock", zo vertelt een bron aan The Sun. "Ze hebben het verschrikkelijk moeilijk met dit slechte nieuws, en ze zijn intens verdrietig."

De Britse zangeres keek erg uit naar haar eerste kind, hoewel ze onlangs toegaf dat de zwangerschap niet gepland was. "Het nieuws kwam als een complete verrassing", zo zei ze eerder.