Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat babyprinses Ariane een zorgenkind is, boeren geen vrouw maar Yvon zoeken, topmodel Doutzen het stiekem moet doen, de vieze verhaaltjes over Paul de Leeuw en de gore geiligheid in De Gouden Kooi. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Bah, billen…

Dat Paul de Leeuw op mannen valt, weet heel Nederland. Toch vond Giel Beelen het nodig de cabaretier naar zijn 'anale seksleven' te vragen. Het onsmakelijke antwoord van Paul luidde dat er 'geen vingers of komkommers in horen, behalve als het functioneel is'. Maar Paul zei dit met een reden.

Het blijkt dat hij een inwendig onderzoek moest doorstaan omdat hij last heeft van zijn prostaat. En dat gebeurt 'achterom', met een functionele vinger van de arts. Ook al gooit Story het over de medische boeg en koppen ze 'Helse pijnen kwellen Paul', toch vinden we dit een onsmakelijk verhaal.

Spierpijn van het lachen

De blonde Yvon Jaspers windt iedereen om haar vinger. Het programma 'Boer zoekt vrouw' is een groot succes. Niet in de laatste plaats door haar spontane optreden. Toch komt het Yvon niet helemaal aanwaaien. In Party bekent ze ooit spierpijn te voelen in haar gezicht.

Wat bleek: een hele dag geïnteresseerd kijken naar alle kandidaten ging haar toch niet zo soepeltjes af. Ook heeft Yvon moeite met haar relatie met de boeren. 'Het blijft schipperen met tussen dichtbij komen en afstand houden', zegt ze. Volgens het blad zijn er namelijk al boeren geweest die niet verliefd werden op een kandidate, maar op Yvon zelf. En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Arme Ariane?

Toen ze pas geboren was, moest prinsesje Ariane plots naar het ziekenhuis. Ze had luchtweg-problemen. Na een medicijnkuurtje leek er niets meer aan de hand. Tot deze Kerst. Alexander en Maxima vierden hun kerstmis in Argentinië, lekker in 't zonnetje, bij opa Jorge en oma Maria del Carmen.

Maar blijkbaar ging het niet best met kleine Ariane en moest de familie zich bij een kliniek melden. Een kleine irritatie aan de luchtwegen, luidde de officiële verklaring. 'Hoe ziek is prinses Ariane écht?' vraagt Story zich nu af. Zij vrezen dat de klachten chronisch worden en uitmonden in astma. Wim en Maxi hebben nu alvast een absoluut rookverbod bij hen thuis uitgevaardigd. Zelfs Oma Beatrix moet haar saffie op het terras oproken.

IJskoud model

Fotomodel Doutzen Kroes zat de afgelopen tijd veelvuldig op de tribune van de ijsbaan. Het topmodel - dat vooral in het buitenland werkt- schijnt namelijk een relatie te hebben met schaatser Sven Kramer. Is dat nou hot news? Blijkbaar wel, want Doutzen 'mag' geen vriendje hebben. Telkens als er een fotograaf verscheen, glipte de mooie blondine weg. Maar toen ze even niet oplette en ze Svennie een kus gaf, werd ze gesnapt.

Volgens een 'ingewijde' in Privé is dit ontwijkende gedrag geen opgeblazen sterallure. Doutzen, die tonnen verdient met haar foto's, mag volgens een contract niet met een geliefde in de media verschijnen. Het is te hopen dat nuchtere Sven met dit soort glamoureuze beperkingen kan omgaan. In de schaatswereld gaat het er een stuk minder mondain en véél koeler aan toe.

Gore Gouden kooi

Zelf kijken we nooit naar 'De Gouden Kooi'. Maar we lezen wel dat de kijkcijfers van deze über-Big Brother de laatste tijd omhoog gaan. Daarom vond Kelly van der Veer het blijkbaar nodig buiten haar.. ehhh… broekje te gaan voor de camera's. Kelly is de omgebouwde jongen die in Big Brother zat. Ze kwam naar een feestje in De Gouden Kooi en verleidde prompt de grote dikke Jaap. Gierend van de lach (en mediageilheid natuurlijk!) toonde ze haar borsten en besteeg ze hem.

Kijkers die dit ordinaire gedrag aanschouwden spraken zelfs van 'aanranding' en 'verkrachting', zo opdringerig gedroeg ze zich. In Party zien we alle foto's van het bacchanaal. Hoewel het voor de lens niet tot daadwerkelijke seks kwam, ziet het er allemaal nogal vunzig uit. Gouden Kooier Jaap moest wel héél dronken en wanhopig zijn na maanden eenzame opsluiting.