AMSTERDAM - Britney Spears is helemaal in haar nopjes met haar nieuwe liefde, paparazzo Adnan Ghalib. De twee zijn gespot in Mexico waar zij genieten van een korte vakantie, zo meldt Amerikaans tijdschrift People.

Volgens de Mexicaanse krant Frontera checkte de popzangeres en de fotograaf woensdag al in bij een hotel.

Spears deed duidelijk geen moeite om niet op te vallen. De zangeres droeg een knalroze pruik.

Finalpixx

Opvallend is wel dat Adnan Ghalib's eigen fotoagentschap, Finalpixx, alle activiteiten van het paar op de voet volgt. Het bureau houdt een blog bij waarin zij verslag doet van iedere stap die het koppel zet.

Ook zijn tal van foto's op de site gepubliceerd, waaronder een foto waarop te zien is hoe Spears slagroom van Ghalib's vingers likt.

Onafscheidelijk

Het stel is al een week lang onafscheidelijk. "Nadat Britney uit het ziekenhuis werd ontslagen, brachten de twee de nacht en de dagen erna samen door. Ze deden niets anders dan uitrusten, eten, winkelen en praten over hun leven en de liefde voor hun familie die zij delen", meldt Finalpixx.

Het bureau verklaart dat Ghalib verder niet naar buiten treedt met informatie gezien dat slecht voor de popdiva zou zijn.

"Mocht hij er toch voor kiezen om meer informatie los te laten over hun relatie, dan heeft hij alleen maar positieve dingen over haar en de tijd die zij samen doorbrengen te zeggen."

Getrouwd

Het agentschap laat ook weten dat Ghalib getrouwd is, maar dat zijn vrouw en hij wel al een jaar lang uit elkaar zijn.