AMSTERDAM - Lange Frans en zijn kersverse vriendin Daniëlle verwachten een kindje. Dat vertelt de rapper vrijdag in De Telegraaf.

De 23-jarige Daniëlle, die sinds zeven maanden een relatie heeft met de Nederlandse hiphopper, is bijna zes weken zwanger. "We kunnen ons voorstellen dat sommige mensen verbaasd zijn dat we nu al voor een kindje hebben gekozen, maar dit voelt echt zo goed", stelt Lange Frans in het ochtendblad.

De tortelduifjes ontmoetten elkaar afgelopen zomer op de verjaardag van een gezamenlijke vriendin. "Ik had toen nog een relatie met Rowena, maar dat was een aflopende zaak", zegt de artiest. "We waren uit elkaar gegroeid en gingen allebei al onze eigen weg." Rowena werd vorig jaar bij het grote publiek bekend door haar naaktreportage in de Playboy. Ook nam ze samen met Lange Frans enkele rapnummers op voor het mannenblad.

Schattig

Daniëlle viel voor het feit dat de 27-jarige rapper voor zijn dertigste kinderen wilde. "Dat vind ik zo schattig, Frans is dol op kinderen", jubelt ze. "Vandaar dat wij ook niet langer wilden wachten. Maar dat ik zo snel zwanger zou raken, hadden we ook niet gedacht."

Met collega Baas B scoorde Lange Frans hits met nummers als 'Het land van' en 'Zinloos'.