Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen van deze week. Met daarin dat Irene van de Laar een royaal vriendje aan de haak heeft geslagen, er een vloek rust op het huis van Maxima en Willem-Alexander, Adam inderdaad voor Patries op de knieën ging en Ruud en estelle Gullit dolgelukkig zijn met hun adellijke 'vrinden'. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Gullit lóóóves Oranje

Vaak zijn de kleine artikeltjes het meest lezenswaardig. Want neem nou deze, in de Party. 'Estelle en Maxi friends forever?' met erbij een foto van een breed lachende Estelle. Wat blijkt: Estelle blijkt bevriend te zijn met prinses Maxima! Of moeten we nu zeggen 'bevrind'? Man Ruud is er zó trots op, dat hij in een tijdschrift heeft opgeschept over vrouwlief. En over zichzelf, en passant. We citeren: 'Vorige maand hebben Estelle en ik gedineerd op paleis Noordeinde. We hebben met de koningin gesproken.' Zo, zo, denken we. Dan heeft Estelle haar lessen 'Algemeen Beschaafd Nederlands spreken' en 'Algemene Ontwikkeling' goed in praktijk kunnen brengen. Want voor een gesprek met de koningin moet je wel wat intellectuele bagage meenemen. Maar wat blijkt? De aard van het beestje laat zich niet verloochenen, ook niet met veel bijspijker-lessen Nederlands. 'Estelle heeft met Maxima tips uitgewisseld over haarkleuren' meldt Ruud ook nog trots. Zucht. Die Gullits leren het waarschijnlijk nooit.

Irene's rijke lover

Eerst was ze met Wessel van Diepen. Maar de relatie met de rijke DJ en manager van de Vengaboys liep op de klippen. Toen was Irene van de laar een tijdje alleen. Maar als nel dook ze op met een bijzonder aangenaam ogend manspersoon aan haar slanke arm. Schichtig doken ze weg voor de camera's van de paparazzi, Irene wenste niet met haar 'hunk' te worden gefotografeerd. Waarschijnlijk omdat hij slechts een scharreltje was, bleek later. Al snel verdween de Adonis uit beeld. Hij maakte plaats voor de veel minder aantrekkelijke nieuwste vlam, René Bloem. Beetje vadsig, kaal, beslist geen lekker ding dus. Maar rijk, rijker, rijkst. Hij woont in een villa in Bilthoven, kakkineus dorp bij uitstek, en blijkt geld te hebben als water. En hij geeft dat graag uit aan zijn liefje. In Weekend lezen we dat hij haar recentelijk een fonkelnieuwe Harley Davidson motor cadeau heeft gedaan. Prijs: 30.000 Euro. Zijn liefde blijkt echter nóg groter (en zijn portemonnee blijkbaar ook), want het schijnt dat hij ook nog een Mercedes Cabriolet overweegt aan te schaffen. Kosten: 44.000 Euro. Volgens Irene gaat het echter helemaal niet om geld, maar 'om de gevoelens die ik voor René koester'. Tuurlijk. Maar 'nee' zeggen tegen zo'n autootje doe je ook niet, toch?

De vloek van de villa

'De vloek van villa Eikenhorst' noemt Weekend het. Het lijkt wel alsof alles mis gaat met het nieuwe Wassenaarse huis van Maxima en Alexander. De verbouwing duurt eindeloos en nog steeds kan het paar hun huis niet betrekken. Het blad somt de tegenslagen op: de kelders liepen vol water en het vocht zit nog steeds in het huis, de nieuwe kozijnen bleken niet te passen, het pleisterwerk laat al los en inbouwapparatuur bleek niet te werken. En oh, hoe zuinig zijn toch die Oranjes: er werden dure tegeltjes van E 30,- per stuk op plekken gemetseld waar verwarmingsbuizen zouden komen. En da's natuurlijk geld weggooierij. Al snelde werden er door ene insluiper foto's van het huis gemaakt die in alle roddelbladen verschenen. De privacy van het koninklijk paar werd hierdoor naar hun zeggen ernstig geschonden. En tijdens hun kennismakingsbezoek aan Wassenaar werd er net op die dag een zware bom uit de WOII gevonden. Bijna moest de dag worden afgeblazen, maar gelukkig voor het oranjecomité van wassenaar ging het bezoekje toch door. Helaas weten de bladen niet te melden of Vanessa -woonachtig in Wassenaar- in het bestuur van dat Oranjecomité zit.

Ja, Adam, jááá

We vermoedden het al en inderdaad: Patricia Paay en Adam Curry gaan opnieuw trouwen. Op hun Amerikaanse huwelijksakte van 15 jaar geleden ontbreket een stempeltje en zou daarom niet geldig zijn. Hoera, juichten ze bij de Curry's, want daarmee hadden ze een reden om meer kijkers te trekken. Hun family-soap zat een beetje in het slop (Patty Brard's programma is populairder) en een live-bruiloft op tv is natuurlijk een enorme media-hit. Hals over kop reisde het glamourpaar af naar Jamaica voor een vakantie en inderdaad: daar ging Adam Curry voor zijn Patricia op de knieën. Natúúrlijk met een knoepert van een ring en natúúrlijk zei ze 'ja'. Adam gaat de huwelijksdag organiseren en houdt nog even geheim waar het ongetwijfeld jetset feest plaats gaat vinden. Hopelijk weten ze nog zo lang de kijkers vast te houden.