AMSTERDAM - Kelly van der Veer ziet een date met Jaap uit De Gouden Kooi wel zitten. De transseksuele tv-persoonlijkheid was onlangs op een Ex Porn Star-feestje in de villa in Eemnes en flirtte onophoudelijk met de gezette bewoner.

"Het leek op de beelden net of ik seks met jou wilde", vertelt Kelly Jaap in een telefoongesprek, zo is te zien op de website van de reallifesoap. "Maar dat is stiekem ook zo."

Jaap kan zijn geluk niet op en zet het gesprek met een brede lach voort. Uiteindelijk besluiten de twee elkaar nog eens te ontmoeten. "Ik vind het heel gezellig om nog eens wat af te spreken, maar dan neem ik wel een vriendin mee", zegt Kelly. "Ze heet Gaby en ze is echt wat voor Huub."

Carte blanche

Jaap heeft van zijn vriendin Cora carte blanche gekregen om seks te hebben met andere vrouwen in de villa. Huub en medebewoonster Lieke zetten onlangs een punt achter hun stormachtige relatie.

Het wel en wee van de bewoners van de Gouden Kooi kan 24 uur per dag worden gevolgd via internet. Een compilatie van de beelden wordt dagelijks uitgezonden op RTL 5.