AMSTERDAM - Opnieuw gonst het van de geruchten dat Pamela in verwachting is van haar partner Rick Salomon. Hoewel de 40-jarige blondine geen officieel commentaar geeft, heeft ze op haar website één woordje geplaatst: nee.

Of ze daarmee bedoelt dat ze niet zwanger is is niet duidelijk.

Volgens entertainmentwebsite TMZ zou Anderson de zwangerschap geen reden vinden om bij haar echtgenoot te blijven. Ze zou nog steeds vastbesloten zijn om van Salomon te scheiden.

Het stel trouwde in oktober in Las Vegas, maar twee maanden later zag Anderson het huwelijk niet meer zitten en vroeg een scheiding aan.

Tegen vrienden zou Salomon het vreemde gedrag van zijn vrouw toeschrijven aan haar zwangerschap. Hij hoopt dat ze snel weer bij zinnen is en op haar beslissing terugkomt.

Tommy Lee

De Nederlandse illusionist Hans Klok, die vorige jaar intensief met Anderson samenwerkte, denkt dat ze alleen maar met Salomon getrouwd is om haar ex-man Tommy Lee jaloers te maken. "Ik denk dat Tommy Lee haar grote liefde is", zo zei hij vorige week. Anderson scheidde in 1998 van Tommy Lee na een tumultueus huwelijk van drie jaar.