AMSTERDAM - Lindsay Lohan nam de eerste stap toen ze de Italiaanse drummer Alessandro di Nunzio aan de haak sloeg.

"We praatten wat op haar hotelkamer toen ze plotseling opsprong en al haar kleren uittrok", vertelt de 27-jarige Romein aan de Britse zondagskrant News of the World. "Ik was in shock. Het duurde even tot ik doorhad dat ik ook mijn kleren uit moest trekken."

Bedkwaliteiten

De Italiaan is vol lof over de bedkwaliteiten van de blonde actrice. "Ik voelde me een beetje geïntimideerd omdat ik met Lindsay Lohan was, maar al snel waren we gewoon twee mensen die de liefde bedreven", onthult Alessandro.

"Het was heel gepassioneerd en duurde wel een uur. Ze bleef me maar zeggen dat ik een goede jongen was omdat ik niet drink en rook. Daarna kroop ze tegen me aan en vielen we in slaap."

Filmfestival

De 21-jarige Lohan liep de drummer van de nieuwe Italiaanse rockband Orfen tegen het lijf op het eiland Capri, waar ze was om een prijs in ontvangst te nemen tijdens een filmfestival.

"Ze bleef maar naar me staren", herinnert Alessandro zich. Ze nodigde de knappe Italiaan uit voor een etentje en ze nam hem mee uit.

"Plotseling vroeg ze of ze me mocht kussen. We hebben daarna niet veel anders meer gedaan."

SMS

Na de gepassioneerde nacht verliet Alessandro het hotel om terug te keren naar Rome. 's Middags stuurde Lindsay al een sms;'je om te zeggen dat ze oud & nieuw in Rome wilde vieren. Ze brachten samen nog wat tijd door, maar deelden niet meer het bed.

Pijn

Nadat Lindsay was teruggekeerd naar Amerika, kwam Di Nunzio erachter dat hij niet de enige Italiaan was die het hart van Lindsay sneller had laten kloppen. Lindsay zou ook gekust hebben met acteur Eduardo Costa en Dario Faiella.

"Het deed me veel pijn toen ik erachter kwam dat ze ook met andere jongens had gerommeld", bekent Alessandro. "Ik denk niet dat ze nu nog contact met me opneemt."

Toch zijn er geen 'hard feelings' aan de kant van Di Nunzio. "Ik ga vanaf nu al haar films kijken, ook al zou ik haar liever in het echte leven nog eens tegen het lijf lopen."