AMSTERDAM - Amy Winehouse heeft met haar oude vlam George Roberts vakantie gevierd in het Caribisch gebied.

De twee vermaakten zich prima in de zon, terwijl de man van de Britse zangeres al sinds november achter slot en grendel zit in een Londense gevangenis, zo meldt de Britse krant Daily Mail.

Vakantie

De 24-jarige Winehouse, die naar verluidt momenteel in het huis van zanger Bryan Adams in Mustique verblijft, heeft het eerste gedeelte van haar vakantie met Roberts doorgebracht, zo bevestigt haar woordvoerder. "Ze zijn twee oude vrienden, die samen op vakantie zijn geweest", zegt hij.

Affaire

De met verslavingen kampende Amy had twee jaar geleden een korte affaire met Roberts, die momenteel met zijn vriendin samenwoont in Oost-Londen.

"Amy vond het heerlijk dat George bij haar was", vertelt de bron. "Ze zijn nog steeds heel intiem."

Blake

Blake Fielder-Civil zou minder blij zijn met de innige vriendschap van Amy en George. "Blake wordt gek als hij erachter komt dat Amy op vakantie is geweest met George", vertelt een bron.

"Hij vindt dat de vriendschap van Amy met George een bedreiging vormt voor hun relatie."

Mishandeling

De 25-jarige man van Amy wordt ervan verdacht vorig jaar samen met twee vrienden een barman te hebben mishandeld.

Fielder-Civil werd in november opgepakt omdat hij zou hebben geprobeerd de barman om te kopen zodat die de aanklacht tegen hem zou laten vallen. Hij moet zich op 18 januari voor de rechter verantwoorden.

Huilen

Terwijl Amy op krachten komt in de zon, zou Blake zich maar met moeite staande kunnen houden in de cel. Hij zou voortdurend huilen en zijn celmaatjes zouden hem een 'watje' noemen. Vorige week schoor hij al zijn haar af om meer bij de 'zware jongens' te horen.