Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Party, Story en Weekend. Met daarin deze week dat Reinout niet romantisch gaat trouwen, Linda leeft voor luxe, Jantje Smit nog kan praten, Gerard Joling 50 kilo kwijt wilde en Thijs 'de man van Katja' Römer spatjes heeft. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Linda lóóóves luxe

Linda de Mol had behoefte aan een korte break. Ze koos ervoor met haar kids naar de sneeuw te gaan. En wat doe je dan? Je belt broertje John en regelt zijn privé jet.In Story zien we beelden van het gezelschap dat aan boord gaat.

Zoon/neef Johnny de mol mocht ook mee en zo besteeg het luxe clubje de trap van het vliegtuig. Een paar uur later zaten ze al in de sneeuw. Niks geen files, tolwegen en bergpassen voor de De Molletjes. Men reist in stijl. Heerlijk decadent en bijna on-Nederlands glamoureus. Is Hollywood niks voor haar?

Moetje

Bij Story weten zede ware reden van het huwelijksaanzoek van Reinout Oerlemans. Zijn Danielle kan alleen mee naar Amerika als zijn officiële vrouw. Als 'vriendin' krijgt ze slechts een kortdurend visum, ook al is ze de moeder van Reinout's drie kids. Na 90 dagen zou ze het land alweer moeten verlaten.

En omdat Reinout van plan is lang te blijven in de VS, ging hij voor Daan op zijn knieën. Niet bepaald romantisch, vindt Story. Het blad vraagt zich ook af of huwelijksaanzoeken die door BN'Ners in de VS worden gedaan wel werken. Als voorbeeld nemen ze acteur Daan Schuurmans en Jennifer. Daan ging er na het aanzoek in New York – zonder te trouwen- vandoor met een ander.

Smit's stem

Jan Smit praat weer! Juichend meldt Weekend dat de zanger zijn stem weer mag laten horen. Op een muziekfestival kreeg Jan een prijs uitgereikt voor beste artiest 2007. Enigszins schor sprak Jan zijn dank uit door de microfoon. Hij bekende een beetje zenuwachtig te zijn om weer op een podium te staan voor zo'n groot publiek.

Dat is voor hem alweer een tijd geleden; nadat hij aan zijn stembanden werd geopereerd mocht hij noch praten, noch zingen. Natuurlijk was liefje Yolanthe stand-by. De brunette was reuze trots op haar succesvolle vriend. Zelfs als hij niet zingt, want dat mag voorlopig nog niet.

Overgewicht

Je bent een showbeest of niet. Gerard Joling was doodziek op zijn eigen concert, maar stond toch stralend op de bühne. De zanger sleepte zich die dag met griep uit bed voor zijn eigen 'Stout en Nieuw' concert. Ziek en zwetend werkte hij zich door de repetitie heen.

's Avonds stond hij te tollen op zijn benen, maar hij mocht zijn publiek van 18.000 man niet in de steek laten. Daarom hees hij zich toch maar in zijn witte showpak, dat à la Elvis is afgezet met veel glimstenen. Bij het pak hoort een (kunst)bontjas en dat gevaarte weegt maar liefst 50 kilo! Volgens Weekend verzuchtte de zanger iets van 'Ik heb er de kracht niet voor' , maar hij stond er wel. Mooi opgemaakt, haar gefohnd en in die jas van 50 kilo. Goed gedaan, Geer.

Thijs blaft

Thijs Römer is acteur. Maar bekender is hij als 'de man van Katja Schuurman'. Toch vindt hij zichzelf heel wat, blijkt uit een onaardige uitspraak. Volgens Party vond hij het nodig commentaar te leveren op zijn collega-acteur Ferri Somogyi. Die speelde in GTST en vertrok daarna naar Hollywood.

Helaas zonder succes, verder dan een rolletje als figurant kwam hij niet. Thijs vertelt dat hij niet zulke ambities heeft en dat Ferri veel te hoog heeft gegrepen. 'Met alle respect, maar als je in Nederland nog geen deuk in een pakje boter speelt, waarom denk je dan dat je dat in Amerika opeens wel doet?'. Niet bepaald collegiaal van 'meneer Schuurman'.