AMSTERDAM - Blake Fielder-Civil gaat Britney Spears achterna. De met verslavingen kampende echtgenoot van Amy Winehouse heeft zijn hoofd kaalgeschoren, zo meldt de Britse krant The Sun dinsdag.

Fielder-Civil zou wanhopig proberen om erbij te horen in de Londense gevangenis waar hij sinds november opgesloten zit. Hij zou daarom naar het scheermes hebben gegrepen.

"Hij ziet er verschrikkelijk uit", vertelt de getuige. "Hij heeft scheerwondjes over zijn hele hoofd."

Huilen

Eerder meldden bronnen dat Blake zich niet op zijn gemak voelt in de cel. Hij zou voortdurend huilen en zijn celmaatjes zouden hem een 'watje' noemen.

Naar verluidt schreeuwde Blake tijdens een van de laatste bezoekjes van Amy dat hij het niet meer volhield. "Je moet toch iets kunnen doen om me hieruit te krijgen", zou hij hysterisch hebben geroepen.

Mishandeld

De 25-jarige echtgenoot van Amy Winehouse wordt ervan verdacht dat hij vorig jaar samen met twee vrienden een barman heeft mishandeld. De man raakte ernstig gewond bij het opstootje.

In november werd Fielder-Civil opgepakt omdat hij zou hebben geprobeerd de barman om te kopen zodat die de aanklacht tegen hem zou laten vallen.

Blake Fielder-Civil moet zich op 18 januari voor de rechter verantwoorden.