Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Des Bouvrie bij Wendy bedelt om geld, Maximamma broodjes smeert, Beau een mega-deal sluit, Connie Breukhoven geen kaartjes verstuurt en Frans Bauer een snauwer is. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Gek wijf

Het zit dochter Nicole van Jan des Bouvrie niet mee in het leven. De volwassen vrouw (uit Jan's eerste huwelijk) is al tijden aan de bedelstaf. Ze is gescheiden, bankroet, dakloos en heeft vaak geen geld voor eten.

Al eerder verscheen deze Nicole in de roddelbladen met een zielig verhaal. Daarin meldde ze uit armoe wc-papier te stelen uit restaurants. (Haar vader betaalde dan natuurlijk de eet-rekening.) Recent is Nicole -die een tijdschrift probeerde uit te geven- failliet verklaard.

Wendy van Dijk

Daarom smeekt ze in Party om de hulp van Wendy van Dijk. In haar show zet Wendy met hulp van Heel Holland ontwrichte levens weer op de rails. En een beetje hulp zou Nicole wel willen, want ze wil geen geld aan haar steenrijke vader vragen.

"Ik ben een hartstikke gek en positief wijf" prijst Jan's dochter zichzelf voor de show aan. We vrezen voor Nicole dat Wendy eerst mensen helpt die minder gek zijn en ècht in de problemen zitten. En die geen vader Jan met een dikke bankrekening achter de hand hebben.

Bammetje mee

Vrijdag 7 december is prinsesje Amalia 4 jaar geworden. Dat betekent: voor het eerst naar school. Waarschijnlijk zal kleine Amalia maandag haar opwachting maken bij de Wassenaarse school en dat zal een behoorlijk mediaspektakel worden.

Iedereen wil natuurlijk zien hoe de kleine meid het doet zo'n eerste dag en of de ouders een traantje wegpinken. Hoe zou Maxima het vinden, zo'n Nederlandse school? Hier moet ze 's morgens bammetjes smeren voor in dochter's broodtrommel en de drinkbeker vullen. Appeltje erbij en de schooltas is klaar.

In Argentinië gaat het er vast heel anders aan toe. Gelukkig past Maxima zich makkelijk aan aan onze gewoontes en daarom zal een bruine boterham met kaas smeren haar al snel goed afgaan. Sterkte, dames, aanstaande maandag.

Riant pandje

Met Beau van Erven Dorens gaat het weer helemaal goed. Toen hij RTL Boulevard verliet en zijn nieuwe show geen kijkers trok, dacht men dat het met de presentator was gedaan. Maar hij krabbelde op en presenteert nu het goed bekeken 'Deal or no deal'.

De zaken gaan blijkbaar zó goed, dat Beau zich een nieuw huis aanschafte. Met vier jonge zoons was de huidige stulp bij het Leidseplein kennelijk te klein.

Het nieuwe pand aan de Prinsengracht is riant te noemen en heeft zes verdiepingen. Volgens Weekend telde Beau er een slordige 2 miljoen Euro voor. Goede deal, lijkt ons.

Geen kaartje

Connie Breukhoven vindt het zó enig om oma te zijn, kweelde ze in de roddelbladen. Of liever: 'mimi' te zijn, want 'oma' vindt ze een te oud woord. Maar nu haar zoon Jordy een zoontje heeft gekregen, is ze ineens minder enthousiast.

De Breukhoventjes zijn gebrouilleerd met bijna al hun kinderen. Of eigenlijk heeft vooral Connie ruzie met ze. Blijkbaar is het zo ernstig dat ze niet eens een reactie heeft gegeven op de geboorte van haar eerste kleinzoon.

Zoon Jordy is duidelijk teleurgesteld in zijn moeder. "Ik had eigenlijk wel een telefoontje verwacht' meldt hij in Story. Maar Connie maakte liever een wandelingetje door het Vondelpark, zien we op de foto.

Gekleed in een scheef truitje, slordig jasje en lompe gymschoenen maakt ze een verflenste, onverzorgde indruk. Misschien lijdt ze toch meer onder de situatie dan ze wil doen lijken.

Frans Bauer de snauwer

Mister Positivo Frans Bauer is volgens Party helemaal niet altijd zo'n gezellig type. Op tv zien we de zanger altijd grapjes maken, lachen en aardig doen. Maar thuis kan hij tegen Mariska behoorlijk uitvallen.

Het leverde hem al de bijnaam 'Frans Snauwer' op omdat hij haar steeds afbekte. Valt Fransje nu van zijn troon als 'ideale schoonzoon'? Het blijkt wel mee te vallen. Frans bekent dat hij een enorme rommelkont is en alles laat slingeren.

Dat terwijl Mariska de hele dag loopt te poetsen en op te ruimen. Maris heeft het daarmee best moeilijk. Maar ze krijgt ècht de wind van voren als ze belooft 's avonds bloemkool met gehaktballen te koken.

'En dan zet ze tegen etenstijd macaroni van een afhaaltent op tafel. Dan gaat bij mij het licht uit!', aldus Frans. Zo te horen zijn dit hele herkenbare, gezonde strubbelingen van twee echtelieden.