AMSTERDAM - James Blunt is niet vies van een korte vrijage. De populaire Britse zanger heeft naar verluidt honderden meisjes ontmaagd in het luxe skioord Verbier in Zwitserland.

Dat beweren vaste bezoekers van het ski-oord, zo meldt de Britse krant The Independent. Blunts veroveringen zouden zelfs t-shirts dragen met de opdruk 'James Blunt took my virginity' (James Blunt heeft mij ontmaagd). Sinds begin dit jaar heeft de zanger een optrekje in Verbier.

"James zorgt erg goed voor zichzelf als hij hier komt. Vorig seizoen droegen massa's meisjes hier t-shirts met 'James Blunt took my virginity'", zo zegt een bezoeker van het oord. "Ik kan haast niet geloven dat hij ze allemaal heeft gehad, maar gezien zijn verleden op het gebied van vrouwen kun je niets uitsluiten."

Reputatie

James Blunt staat erom bekend dat hij nooit om vrouwen verlegen zit. De zanger, die relaties had met supermodel Petra Nemcova, socialite Paris Hilton en actrice Lindsay Lohan, loopt graag te koop met het feit dat hij een reputatie heeft van vrouwenversierder.

Naakte modellen

Zo zei hij ooit in een interview: "Ik zat eens in een zwembad in Los Angeles met negen naakte modellen, en ik was de enige man. Ik wil dat iedere vrouw die ooit met me was het fijn vond om bij me te zijn."

Blunt is onder meer bekend van zijn grote hits 'You're beautiful' en 'Goodbye my lover'.