AMSTERDAM - Ellen DeGeneres heeft voor elkaar gekregen dat Jenna Bush haar vader heeft gebeld tijdens haar talkshow, die woensdag werd uitgezonden.

Jenna, die te gast was in de show om haar boek te promoten, kreeg bij de spontaan ogende actie een telefoon onder haar neus geduwd, nadat ze vertelde dat ze haar vader altijd kan bellen.

"Hij vermoordt me", giechelde de 26-jarige presidentsdochter. "Nu krijg ik vast geen kerstcadeautjes."

Toen George aan de telefoon kwam, nam de presentatrice de telefoon over van Jenna. "Dit is de Ellen DeGeneres Show", zei ze tegen de president. "Nou, dat is geweldig", reageerde Bush.

Bang

"Hoe gaat het met mijn kleine meisje?", vroeg de 61-jarige president. Ellen antwoordde dat het goed met Jenna ging, 'al is ze wel bang dat ze hierdoor in de problemen komt'. Jenna vroeg haar vader daarop of hij boos was. "Nee, helemaal niet", reageerde Bush. "Ik ben blij iets van je te horen en ik vind het leuk om Ellen eens te spreken."

Kerstdagen

Bush zag zijn kans schoon om ook het miljoenenpubliek van de populaire talkshowpresentatrice even toe te spreken. "Ik wil jouw publiek prettige kerstdagen wensen en ik wil mijn dochter zeggen dat ik heel veel van haar houd", sprak hij.

Bush bij Ellen DeGeneres