AMSTERDAM - Brad Pitt heeft zijn ex-vrouw Jennifer Aniston niet bedrogen met Angelina Jolie tijdens de opnames van de film Mr and Mrs Smith. Dat heeft de acteur gezegd in een interview met de Amerikaanse presentator Larry King.

Pitt heeft zich daarmee voor het eerst publiekelijk uitgesproken over het gerucht dat al tijden de ronde gaat. De acteur ontkent dat hij en Jolie al een relatie hadden toen hij nog getrouwd was met actrice Jennifer Aniston.

Pitt ontmoette Jolie in 2004 op de set van de actiefilm. Kort daarna liep zijn huwelijk met Aniston op de klippen, wat de geruchten voedde dat de acteur een affaire had met Jolie.

Het acteurskoppel is momenteel onafscheidelijk. Samen hebben ze vier kinderen, waarvan een biologische dochter.

Trots

Pitt is in interviews altijd laaiend enthousiast over het gezinsleven. "Ik ben zo trots op mijn familie. Het mag dan de meest zware baan ter wereld zijn, je krijgt er zoveel voor terug", zo vertelde hij bij King.

Respect

Ook is hij nog steeds dolgelukkig met Jolie. "We dagen elkaar nog steeds uit. Ze is een vrouw met een duidelijke mening en en overtuiging. Ik heb daar respect voor. Ze is enorm intelligent.

New Orleans

Brad werd geinterviewd door King naar aanleiding van zijn project Make It Right. Met dat project hoopt de acteur bij te dragen aan de heropbouw van de door de orkaan Katrina getroffen stad New Orleans. Pitt wil minimaal 150 huurwoningen laten bouwen in die stad.

Brad Pitt en Angelina Jolie