AMSTERDAM - Scarlett Johansson is woest op Us Weekly. Het Amerikaanse tijdschrift plaatste twee foto's van de 'Lost in translation'-actrice op de cover en suggereerde dat ze plastische chirurgie aan haar neus heeft ondergaan.

"Us Weekly heeft een belachelijk en lasterlijk artikel geplaatst, ondanks dat mijn cliënt voor publicatie de beschuldigingen heeft ontkend", vertelt haar woordvoerder in het Amerikaanse tijdschrift OK! Magazine.

"Het is niet verrassend dat het blad geen bewijs kan aandragen voor de operatie, simpelweg omdat de ingreep nooit heeft plaatsgevonden."

Make-up

De foto van 'voor de ingreep' werd jaren geleden genomen in een ander licht en met andere make-up. "Het blad heeft een trieste poging gedaan om met de foto's een bewijs te leveren voor een operatie", briest de woordvoerder.

Misleid

De 23-jarige Scarlett, die volgens Forbes dit jaar 3,4 miljoen euro verdiende, laat weten stappen te ondernemen tegen Us Weekly. "Ik ben altijd eerlijk geweest over mijn lichaam en ik ben bezorgd dat mijn fans en misschien zelfs mijn werkgevers zich misleid voelen."

Scarlett Johansson boos op US Weekly