AMSTERDAM - Irene Moors heeft onlangs Carlo Boszhard knock-out geslagen. Dat vertelt het slachtoffer zaterdag in De Telegraaf. Tijdens de opname van een act voor Life & Cooking sloeg Moors per ongeluk hard met een gitaar op het hoofd van haar medepresentator.

Voor de sketch, die zondagmiddag wordt uitgezonden, kroop Moors in de huid van de Duitse songfestivalwinnares Nicole, die in 1982 won met het nummer 'Ein bisschen Frieden'. Met haar gitaar moest ze Boszhard, die Ruth Jacott speelde, de hersens inslaan.

Hoewel de binnenkant van de gitaar was geprepareerd met piepschuim, sloeg Moors per abuis met de harde buitenkant van het instrument. "Alles werd me zwart voor de ogen en ik viel gewoon uit beeld", zegt Boszhard. "Toen ik bijkwam zag ik een snikkende Irene."

Ondanks een bonkend hoofd maakte de presentator de opnamen van de show gewoon af. "Ik ben ook echt niet kwaad op Irene. Ze stuurde me een ontzettend lief sms'je: 'We lijken wel een echtpaar, we hebben nu alles samen meegemaakt. Ik heb je zelfs geslagen.'"