AMSTERDAM - Carlo Boszhard en zijn moeder Wil zijn onafscheidelijk. "Mijn moeder verzorgt me in alles", vertelt hij donderdag in De Telegraaf.

Acht jaar geleden kocht de presentator en musicalzanger het huis naast zijn eigen huis voor zijn ouders. "Hij heeft nog nooit gekookt in zijn eigen keuken", onthult zijn moeder in het ochtendblad.

De 38-jarige Boszhard schaamt zich niet voor zijn hechte relatie met zijn 65-jarige moeder. "Er zullen best mensen zijn die het maar raar vinden hoe ik leef", zegt hij. "Vooral omdat ze zelf een andere relatie met hun ouders hebben. Maar ik ervaar het als warm en fantastisch."

Moederskindje

Vroeger was het de broer van Carlo, presentator Ron Boszhard, die het meest naar Wil toe trok. "Carlo's oudere broer Ron was vroeger het moederskindje. Als zijn vader avonddienst had, lag hij bij mij in bed", vertelt Wil.

"Ron heeft een gezin. En bij Carlo ben ik nog onderdeel van dat gezin. Snap je nu waarom ik 's avonds zijn lichtjes aan doe en zijn bed opensla als hij bijna thuiskomt? Dat is moederliefde."