AMSTERDAM - Britney Spears heeft een briljant plan bedacht om de haar ex Kevin Federline te snel af te zijn. Nadat hij de volledige voogdij kreeg over hun kinderen, zou Britney gewoon twee nieuwe kinderen willen adopteren. Dat meldt News of the World.

De zangeres zou aan vrienden hebben verteld dat ze al langer in gesprek is met een adoptiebureau. Ze wil zo snel mogelijk overgaan tot de adoptie van twee kinderen uit China.

Leegte

Volgens de bronnen van het Britse tijdschrift zou Britney de leegte die is ontstaan door het verliezen van de voogdij over haar biologische kinderen, willen opvullen.

De zangeres verloor eerder dit jaar de zeggenschap over haar twee kinderen Sean Preston en Jayden James van haar ex-partner Kevin Federline. Ze heeft nog wel toestemming om de kinderen twee keer per week te zien.

Hoorzitting

Een nieuwe hoorzitting over de omstreden voogdij vindt dinsdagochtend plaats. Britney en Kevin willen beide de feestdagen doorbrengen in bijzijn van hun kroost. De rechter zal zich ook daarover moeten uitspreken.