Vrouw Hulk Hogan vraagt scheiding aan

AMSTERDAM - De vrouw van de Amerikaanse worstelaar Hulk Hogan, Linda Marie Bollea, heeft een scheiding aangevraagd. Dat deed ze zonder medeweten van haar echtgenoot, die het nieuws moest horen van een verslaggever van een krant.

"Bedankt voor deze geweldige informatie", reageerde de 53-jarige spierbundel. Later vertelde hij aan de krant dat zijn vrouw al drie weken in Californië verbleef. Ook zei hij dat zijn wereld onder hem vandaan is gerukt.

Linda en Terry Gene Bollea, zoals Hogan eigenlijk heet, zijn 24 jaar getrouwd en hebben twee kinderen, Brooke (19) en Nick (17).

Realityserie

Het gezin is vooral bekend van de realityserie Hogan Knows Best, die in Nederland te zien was op MTV. In recente afleveringen was te zien hoe het normaal zo liefdevolle koppel in huwelijkstherapie ging, om zich uiteindelijk te verzoenen.

Die verzoening lijkt echter geen stand te hebben gehouden. De woordvoerder van Hogan heeft nog niet op het nieuws gereageerd.

Botsing

Onlangs was het gezin ook al in het nieuws toen zoon Nick met zijn auto tegen een boom botste, waardoor zijn medepassagier zwaargewond raakte. Nick werd gearresteerd omdat er mogelijk drank in het spel zou zijn, maar kwam op borgtocht vrij. De zaak wordt nog onderzocht.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie