Roddelbladen: de Verlaten Vrouwen en 'oma' Connie wil niet

Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Sylvie Meis ze lekker laat hangen, valse acties van verlaten vrouwen, Maxima moet haringhappen, Jan Smit de kolder op de kop krijgt, Connie Breukoven geen 'oma' wil zijn en René Froger de nieuwe Dré mag worden. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Stylvie Meis - vrouw van voetballer Rafael van der Vaart- zit allesbehalve thuis. Oppassen op het kind mocht 'Raf' doen, terwijl Sylvie zich vermaakte in Monaco. Reden was een 'heel belangrijk' gala, waar een vulpen met diamanten werd gepresenteerd.

Sylvie hees zich in avondjurk, greep krultang en kunstwimpers en was er klaar voor. Ultra blond en met zwart aangezette ogen voelde ze zich de diva van de avond. Maar we hebben toch een vraagteken bij de jurk…want waar was de BH?

De grijze japon met strass-steentjes was mooi met haltermodel, maar toch klopte er iets niet. De 'Harries' van Sylvie hingen gevaarlijk laag in het decolleté, zo zonder steun. Nee, jammer, dat had beter gekund. Het artikel over 'wel of geen tweede kindje' gaat ten onder aan de foto's van de BH-loze voetbalbabe.

Verlaten Vrouwen

'Als Beroemde Vrouwen wraak nemen' heet het stuk in Weekend. Natuurlijk is Daphne Deckers hot news, nadat ze een verslaggever uit nijd verwondde. Maar ook Sylvana Simons kent wraak. De donkere presentatrice gooide alle vuile was van haar ex letterlijk en figuurlijk op straat.

Modejournaliste Fiona Hering gapte de auto van haar ex en reed heel hard langs alle flitspalen. Zijn straf waren alle boetes. Irene van der Laar gebruikte voor de laatste maal de creditcard van ex Wessel om de halve PC Hooft leeg te kopen. Hem restte de vette bankafschriften.

De Oranjes zijn ook niet mals. Prinses Christina, Irene en junior Margarita (van Edwin de Roy) lieten hun exen danig boeten voor hun scheidingen. Arrestaties, openbare veilingen en beslaglegging op persoonlijke bezittingen gebruikten ze om hun exen te tarten.

Niet Hollands genoeg

Polo te paard is een populaire sport in Argentinië. Een kolfje naar Maxima's hand dus. Maar volgens Party mag de prinses zich niet inzetten voor haar favoriete sport. Volgens een bron in het roddelblad moet Maxima zich van de RVD bezig houden met Hollandse dingen.

Schaatsen, kaas en haring eten, koekhappen en Nederlands toneel staan op de agenda, maar polo niet. Terwijl dat juist één van de favorieten is van Maxima, en ook van Alexander, zien we, zittend op zijn polo-paard.

Het blad belde even met de RVD, die alles ontkende, maar voor Party was het gesneden koek. Maxima zit gevangen in het Hollandse keurslijf, maar is nog altijd 'smoor' op tango, polo, haar vaderland en Argentijnse biefstuk.

Stil jij!

Zanger Jan Smit heeft pech. Eerst mocht hij een paar weken niet praten vanwege iets aan zijn stembanden. Toen de rust niet hielp, moest hij geopereerd. Nu zijn zijn optredens een half jaar uitgesteld.

Uit recalcitrantie heeft Jantje maar zijn haar laten millimeteren. In de bladen zien we helaas geen foto's van Jan's kale knarretje. Maar op televisie (bij Wilma Nanninga) waren de eerste beelden te zien.

Het valt mee met de schade. Jan is niet kaal, wel kort Amerikaans. 't Staat hem prima, die nieuwe look. We hopen echter dat vriendin Yolanthe Cabau zijn voorbeeld niet volgt. Ze opperde recentelijk dat ze wel eens voor 'kort en blond' wilde gaan. Kind, niet doen.

Straks ben je je mooie lange haar kwijt, je looks, je populariteit en wellicht ook nog Jan (die dan wel weer haar heeft). Mannen vallen écht voor lang haar.

Mimi Breukhoven

Vorige week nog mocht Connie 'Vanessa' Breukhoven vertellen hoe prettig het was om in Amsterdam te wonen. Niet meer alleen in die grote villa in Wassenaar, waar man Hans toch nooit thuis is. Liever stort de glamourdame (56) zich op haar eerste kleinkind.

Over een maandje wordt nummer twee geboren en zoon Jordy zet voor oma Con de deur op een kiertje. De relatie is slecht, maar 'ze zal nou eenmaal de oma zijn', aldus Jordy in Story. Een beetje moeilijk ligt het dat hij verwacht dat Connie de eerste stap zal zetten met contact maken.

Dat is vast lastig voor Connie, die als eigenwijs en dominant te boek staat. Maar als ze echt zo'n lieve oma is voor haar (klein) kinderen, moet de new-fill lady haar wrok wel wegslikken. Connie wenst trouwens geen oma genoemd te worden. 'Mimi' is leuker, vindt ze. En klinkt vooral een stuk jeugdiger dan oma, denken wij er bij.

De nieuwe Dré

Zangers René Froger en Danny de Munk verdringen elkaar om hun liedjes te kunnen zingen. Volgens Story strijden ze fel om de titel 'Opvolger van André Hazes'. Beide heren zijn op de Nederlandse toer gegaan en de smartlap is weer helemaal terug.

Froger besefte dat hij gewoon een Amsterdamse gozer is en het beste in zijn eigen taal kan zingen. Ook Danny is die mening toegedaan. Hij heeft zijn 'ABN' Nederlands losgelaten en praat en zingt weer plat Amsterdams. Maar volgens Rachel Hazes, de weduwe van André, is Danny nog niet klaar om de troon te bestijgen.

Om 'koning van het levenslied' te worden is hij nog niet doorleefd genoeg. 'Danny vind ik nog te kinderlijk overkomen' zegt ze. 'Als er toch een nieuwe André moet komen, laat dat René Froger dan worden'.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie