Gerard Joling te druk voor de liefde

AMSTERDAM - Gerard Joling heeft het zo druk dat hij geen tijd heeft om verliefd te worden. "Ik heb geen liefdesleven op dit moment. Ik ben getrouwd met mijn werk", zo zegt hij donderdag in De Telegraaf.

De 47-jarige zanger en presentator beaamt dat ook hij wel eens snakt naar de liefde, maar dat zijn werk momenteel voorgaat. "Ik ben zuinig op dit succes, je weet nooit hoe lang dit aanhoudt", zo zegt hij.

"Er komt natuurlijk wel eens een leuke man voorbij, maar dan denk ik: 'pff, geen zin in'." De zanger wil ook niet te hebberig zijn, zo zegt hij in de krant. "Wie hebberig is krijgt de deksel op zijn neus."

Zoenen

Ook het feit dat Joling een bekende Nederlander is, staat de liefde wel eens in de weg. "Ik kan niet zoenen in een café zonder dat ik mij moet verantwoorden aan het publiek. Het feit dat ik nu niet op zoek ben naar een vaste relatie heeft daar ook mee te maken."

Marco Borsato

Joling had in het verleden dertien jaar een relatie met Wino. Toen Joling ontdekte dat zijn geliefde in het verleden een kindje had verwekt bij de zus van Marco Borsato kwam er een einde aan die relatie.

"Wino koos voor een gezin. Gelukkig is onze vriendschap wel gebleven. We gaan nog steeds wel eens samen op vakantie. Hij is een goede vriend voor mij", aldus Joling.

Tip de redactie