Pete en Amy steunen elkaar

AMSTERDAM - Soort zoekt soort, zo luidt een bekend gezegde. Dat gaat ook op voor Pete Doherty en Amy Winehouse, zo blijkt. De twee verslaafde muzikanten, beiden van Britse komaf, zoeken elkaar steeds vaker op. Dat onthult de 28-jarige Doherty in The Sun.

"Ik spreek Amy bijna elke dag", zo zegt Doherty in de Britse tabloid. De Babyshambles-zanger zegt dat hij en Winehouse elkaar helpen om van de drugs af te blijven.

Doherty beweert verder dat Winehouse geen drugs meer heeft gebruikt sinds haar man Blake Fielder-Civil in de gevangenis zit. "Amy hoopt vurig dat ze haar man terug heeft voor de kerst. Ze zijn hopeloos verliefd op elkaar."

Verliezen

"Amy gebruikt momenteel helemaal niets meer", zo vervolgt Doherty. "Ze realiseert zich wat ze te verliezen heeft. Ze zullen elkaar verliezen als ze zo doorgaan. Liefde, muziek en melodie is de weg die ze vooruit helpt."

Terugval

Doherty verbleef onlangs anderhalve maand in een kliniek om van zijn hardnekkige drugsverslaving af te komen. De zanger beweert bij hoog en laag dat hij is afgekickt, hoewel hij eerder deze maand een terugval had.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie