Jan Smit scheert hoofd kaal

AMSTERDAM - Jan Smit heeft zijn hoofd kaalgeschoren. De Volendamse zanger wilde 'iets geks' doen, omdat hij in mineurstemming verkeert na de operatie aan zijn stembanden, zo vertelt zijn manager Jaap Buys woensdag in De Telegraaf.

Manager Buys en Simon Keizer, van het duo Nick & Simon, besloten solidair te zijn met de 21-jarige zanger en lieten hun haar ook millimeteren.

Yolanthe Cabau van Kasbergen maakt zich niet druk om de nieuwe 'look' van haar vriend. "Met of zonder haar, ik vind je altijd mooi", zei ze tegen hem.

Stemproblemen

Jan Smit is sinds eind september uit de roulatie wegens stemproblemen. Uit onderzoek bleek vorige maand dat de Volendammer knobbeltjes op zijn stembanden had. Vorige week onderging hij een operatie aan zijn stembanden. Over een halfjaar verwacht Smit weer op het podium te staan.

Tour

Door de ingreep aan de stembanden werd, behalve de losse optredens, ook de 'Jan Smit komt naar je toe-tour' verschoven naar volgend najaar. Die zou aanvankelijk in januari van start gaan. Ook de release van het nieuwe album 'Stilte in de storm' van de populaire zanger is uitgesteld.

Tip de redactie