Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Daarin deze week: Hoe Xander en Wendy het voorzichtigjes aan weer samen proberen, Lover Dinand zijn Guusje 'Roos' Nederhorst zwanger laat zitten, Vanessa weigert nog langer voor fotografen te poseren en de ouders van Maxima zijn 'gesnapt' bij het bewonderen van haar trouwjurk. Lees mee in de bladen van deze week.

Guus niet alleen

Na verloop van tijd leer je de bladen te lezen. Zo ook nu. Voor op Party staat met vette letters 'Lover verlaat Guusje en baby!'. Er bij een foto van Kane zanger Dinand Woesthoff en zijn zwangere Guusje Nederhorst (ex GTST). Oh nee toch, denk je misschien. Dat zou hij toch niet echt doen? Maar wij weten bij het zien van deze cover al bijna zeker dat het stel helemaal niet uit elkaar is maar dat Dinand bijvoorbeeld alleen een weekeindje met vrienden gaat stappen. En dus slechts voor een paar dagen zijn Guusje verlaat. Even bladeren en ja hoor: verzonnen verhaal. Dinand wil met zijn band internationaal doorbreken. Dat zou betekenen dat hij weinig tijd zou hebben voor Guusje en de aanstaande baby. Maar zover is het allemaal nog lang niet en van 'verlaten' is helemaal geen sprake. Gelukkig maat, we willen toch niet nog zo'n Xander en zwangere Wendy drama.

Baby in bed

Speaking of which…Het schijnt dat het stel weer bij elkaar is volgens Story. Heel voorzichtig blijft Xander af en toe een nachtje slapen bij Wendy en baby Sem. Dat verklaarde Xander zelf in een tv programma (RTL Boulevard, menen we ons te herinneren of Life&Cooking of zo) en dus zal dat dan ook wel zo zijn. Je moet er echter niet te veel romantische voorstellingen bij hebben, maken we uit zijn woorden op. De baby ligt altijd tussen Xander en Wendy in te slapen in het bed. Dus veel avonturen zullen daar door de jonge ouders niet beleefd worden. Maar afijn: het begin is er en het is natuurlijk te hopen dat het stel weer samen een gelukkig gezinnetje vormt en dat Xander leert dat hij buitenshuis honger mag krijgen, maar dat hij thuis moet komen eten.

Monster

'Ik ben geen monster' staat er vet bij een horrorfoto van Vanessa. Ze ziet er echt vreselijk op uit: nek en decolleté veel te bruin en vol rimpels en haar ogen zó zwaar beplakt met kunstwimpers dat het wel van die tochtstrips voor in de brievenbus lijken. Wat zullen ze bij Party een lol hebben gehad om deze pagina op te maken: zo'n foto en dan zo'n verhaal er bij. Lachen, gieren, brullen. Wat is er allemaal aan het handje? Vanessa wordt gek van alle kritiek op haar uiterlijk. 'Je ziet er in het echt veel beter uit' zegt iedereen altijd tegen haar en dat kan ze niet meer hebben. 'Ik zie er toch niet zo uit als een monster' briest ze boos. Als straf voor alle kritiek wil ze niet meer braaf poseren voor fotografen en raast ze op haar hoge hakken in volle vaart de rode loper over. Kan ze beter niet meer doen. Want het resultaat zijn deze onflatteuze foto's met flapperende oogwimpers en vol zonnebank-kraaienpoten.

Wrang

'Ouders zien eindelijk Maxima's trouwjurk' staat er in Weekend. En inderdaad, erbij een foto van de trouwjurk van hun dochter, in een glazen kooitje. In Buenos Aires werd een tentoonstelling over Willem Alexander en maxima gehouden en daarbij werd ook haar jurk tentoongesteld. In een glazen vitrine, zodat onverlaten hem niet zouden kunnen beschadigen. Tuurlijk gingen pa en moe Zorreguieta kijken. Waarop het blad terecht meldde dat ze de jurk voor het eerst dichtbij zien. Ze mochten immers niet op het huwelijk van hun dochter komen. Nu zullen ze vòòr of vlak na het huwelijk hun dochter wel in vol ornaat hebben bewonderd, maar het blijft toch een wrange situatie: niet bij je dochter te mogen zijn. En deze foto demonstreert dat ten voeten uit. Ze staan er ronduit lullig bij naast dat glazen kooitje met de jurk er in.