'Britney op haar 14e ontmaagd' (video)

AMSTERDAM - Britney Spears is nooit van plan geweest om als maagd in het huwelijk te treden. Het brave imago van de inmiddels 25-jarige popzangeres was destijds slechts een pr-stunt. Spears zou zelfs al ontmaagd zijn toen ze veertien jaar was.

Dat onthult advocaat Eric Ervin deze week in het Amerikaanse tijdschrift US Weekly. Ervin werkte met de zangeres samen op het moment van haar internationale doorbraak.

"Britney deed zich voor als maagd om zo ook de harten van het conservatieve deel van de Amerikaanse bevolking te winnen", aldus Ervin. In werkelijkheid werd Spears op haar veertiende ontmaagd door haar toenmalige vriendje Reg Jones. Ook met haar latere vriend Justin Timberlake had Spears seks, aldus Ervin.

Zelfmoord

Ook onthult Ervin dat de oma van Spears op 31-jarige leeftijd zelfmoord pleegde. Ze schoot zichzelf door de borst bij het graf van haar zoontje, die acht jaar eerder overleden was.

Spears' oma liet vier kinderen achter, waaronder de vader van Britney. Met twee van zijn broers liep het niet goed af. Zij belandden in het criminele circuit en raakten hun huis kwijt.

Tip de redactie