Thomas Acda hielp Bracha met liefdesverdriet

AMSTERDAM - Bracha van Doesburgh heeft veel gehad aan haar vriendschap met Thomas Acda. Dat vertelt de actrice in een interview met het tijdschrift Jan. Toen ze begin dit jaar naar New York vluchtte om Daan Schuurmans uit haar hoofd te zetten, ving Acda haar daar op.

De 26-jarige blondine zegt dat ze in New York introk bij Acda, die ze nog kende van de musical 'Ren Lenny ren'. "Thomas was daar om te schrijven, ik om te vergeten. Ik ging elke nacht uit. Hij was heel zorgzaam, maakte 's ochtends ontbijtjes voor me. Het was pure vriendschap. We spraken veel over de liefde."

Stel

Van Doesburgh wilde Daan Schuurmans vergeten omdat die nog een relatie had met Jennifer Hoffman toen Bracha verliefd op hem werd. Inmiddels heeft hij die relatie verbroken en zijn Bracha en Daan een stel.

"Na een paar maanden, ik was weer terug uit New York, bleek dat de liefde tussen Daan en mij niet over was. Hij kwam op een middag een glas wijn drinken en is niet meer weggegaan."

Zonnig

Bracha ziet de toekomst nu weer zonnig in. "Er is veel ellende aan voorafgegaan, maar Daan en ik kunnen nu samen gelukkig zijn", zegt ze.

"Ik neem een relatie niet meer 'for granted'. Ben voorzichtiger geworden in het uitspreken van mijn toekomstdromen - al moet de optie dat het mis kan gaan niet iets zijn waar je voortdurend bij stilstaat. Want ik zou ook graag een keer trouwen. En dan bij voorkeur met Daan."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie