KUALA LUMPUR - Dj Johan Gielen is, naar nu bekend is geworden, het afgelopen weekeinde gewond geraakt tijdens een optreden in Maleisië. Gielen zei dat hij een ernstige val maakte na een sprong van een podium. Hij hield er zware kneuzingen aan over.

Gielen sprong vanaf het podium in de richting van het publiek, maar kwam daarbij in een onafgedekt gat voor het podium terecht. Door de kneuzingen moest hij een dag eerder terugkeren naar Nederland.

Gielen staat er om bekend dat hij graag een spektakel van zijn optredens maakt, zo ook tijdens zijn optreden op Global Gathering in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur. Daar stond hij als 'headliner' geprogrammeerd op het hoofdpodium naast andere Nederlandse dj's Sander van Doorn en Marcel Woods.

Publiek

Al bij het begin van de set deed zich het voorval voor. Tijdens de val kon hij zich nog op tijd vastpakken, maar verwondde zich daarbij aan zijn arm. Het publiek merkte weinig van het voorval, en Gielen maakte zijn set gewoon af. Pas daarna constateerden artsen dat zijn arm ernstig gekneusd was.