Op Nu.nl lees je elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Een kijkje in Patty Brard's wc levert niet de meest frisse taferelen op, Connie 'Vanessa' Breukhoven het ook al over poep heeft, Maxima een beest blijkt in bed en er nóg een jeugdige Idols-deelnemer een kind blijkt te hebben. En een tegenstrijdigheid: heeft voetballer Pierre van Hooijdonk zijn vriendin nou wel of niet bedrogen? Lees mee in de bladen van deze week.

Patty's pleeborstel

Soms zijn het de kleinste stukjes die het grappigst zijn in de bladen. Zoals deze. Party heeft een 'hap snap' pagina met allemaal kleine weetjes: Angela Groothuizen is ijdel, Jamai slachtoffer inbraak, Katja Schuurman's villa nog steeds te koop. En dan lezen we deze: 'Hiegienische Patty'. Patty Brard blijkt er een bizarre schoonmaakgewoonte op na te houden, heeft de redacteur van Party in patty's realityshow gezien. Patty maakt tijdens het poetsen van de badkamer haar wc schoon met haar wc-borstel (terwijl die juist is om dingen mee weg te vegen). Maar nu komt het: daarna maakt ze met diezelfde borstel ook nog eens haar badkuip schoon. Gatsie! 'Gelukkig bestaat er nog geen geur-tv' verzucht de redacteur. En daar zijn we het roerend mee eens.

How low can you go?

We moeten toch eens wat vaker kijken naar de realityshows van Patty en Patricia. Want ook nu weer halen we er iets lolligs uit. 'Connie (Vanessa), Patty en Patricia slijpen messen' lezen we in Party en 'Diva's op oorlogspad'. Het blijkt dat Patricia en Patty elkaar op de opening van de Playboy-tentoonstelling tegenkwamen. Beide dames met hun eigen cameraploeg in hun kielzog. Plichtmatig drukten ze een luchtkusje op elkaars wang, om daarna elkaar voor hun eigen cameraploeg de grond in te boren. Ook Connie-Vanessa meent zich ermee te mogen bemoeien. In een krant kamt ze 'de koningin van de haarstukken' af (Patricia) en ze kijkt ook naar de show. 'Als Patricia een hondendrol uit de gang opraapt, vergeet ze daarna haar handen te wassen. Maar vervolgens stapt ze wel très chique in haar heli' schampert Connie. Heeft ze geen spijt van haar onaardige uitspraken, wil het blad weten? 'Spijt?' briest Connie 'Spijt is wat een koe uitschijt!'. We vinden deze ruzie wel heel kinderachtig worden en dan al dat gesmijt met poep van Vanessa. Heeft Connie soms een anale fixatie?

Wilde nachten

'Sexbeest Maxima' lezen we op de cover van NL Deze Week. Dat is een beetje een voddig en op flets papier gedrukt blaadje dat probeert te wedijveren met de andere roddelbladen. Nu hebben we het toch maar gekocht, want Maxima als sexbeest….Het blijkt dat Veronica een documentaire heeft gemaakt over 'het liefdesverleden' van Maxima. Ze zijn op zoek gegaan naar ex-vriendjes van de prinses en hebben er een aantal gevonden. Het blijkt dat Maxi er wel pap van lustte. Met haar lovers deed ze 'het' overal: in de lift, op het strand, op een boot. Twee van die lovers bleken getrouwde mannen te zijn, maar noch de heren, noch Maxi bleek dat erg te vinden. Ze deed het met één van hen wel zeven keer in zes uur! Ze had zelfs een verhouding met een taxi-chauffeur die haar wilde meenemen naar parenclubs. Maar daar bleek Maxima géén zin in te hebben. Een polospeler bracht haar letterlijk en figuurlijk hogerop in societykringen en zo ontmoette zij Willem-Alexander. NLDezeWeek waagt zich niet aan de uitspraak dat Alexander misschien wel een doodsaaie bedgenoot is. Heel diplomatiek zeggen ze dat Maxima 'rust heeft gevonden' bij haar Wim-Lex.

Nóg een Idols-baby

Het lijkt wel alsof kinderen krijgen op jonge leeftijd een mode begint te worden. Eerst verscheen Fajah Lourens op tv in GTST. Zij blijkt rond haar 18e, 19e al een dochtertje gekregen te hebben. Daarna was het Idols-zangeres Dewi. Die kreeg zelfs al op haar 16e (of 17e) een kind! Hoe moet dat nou, vraagt heel Nederland zich af. Dewi heeft een verhouding met winnaar Jamai, die pas 16 is. Gaat hij nu vadertje spelen over Dewi's kind? Idols finalist David (die donkere), ook niet oud, blijkt volgens Story echter ook een kind te hebben. Daar repte hij nooit over, zei dat hij geen vriendin had. Maar toen hij ergens op bezoek was (wáár dan Story?) liet hij weten 'direct weg te moeten omdat hij zijn kind moest ophalen'. Waarschijnlijk lezen we over deze onthulling volgende week meer. Wordt vervolgd dus…

Wel of geen scheve schaats?

Het liefst zit hij thuis met vriendin Corine en zoontje Sydney, schrijft Story over voetballer Pierre van Hooydonk (die donkere met die grote tanden, zeg maar). Ja, hij verdient veel geld, koopt graag mooie kleren en rijdt in een Porsche, maar hij is een gelukkige vader en man. Dat is de strekking van het verhaal. Het verhaal van NL Deze Week is echter heel anders. Pierre zou zijn Corine hebben verlaten voor fotomodel Phaedra Hoste. Juist: die naam kennen we nog van een affaire met René Froger! Pierre zou een appartement bij Antwerpen hebben betrokken om bij zijn geliefde Belgische model te kunnen zijn. De manager van Phaedra doet zeer geheimzinnig en doet allerlei dubbelzinnige uitspraken en ook Phaedra laat geen 'ja' of 'nee' horen. Ze zou wel gek zijn: ze staat nu weer even in de spotlights. Pierre zelf is natuurlijk niet om commentaar gevraagd. Of hij heeft geweigerd dit te geven. Typisch trouwens dat in het blad nooit de naam van de redacteur bij het artikel staat. Lekker anoniem, zo kunnen ze schrijven wat ze willen. Ook hier sluiten we af met een 'wordt (hopelijk!) vervolgd'.