Roddelbladen: Connie op de Bonnie en Wendy's tuinlijk

Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat de 'jongens' van Froger treurig zijn, Gordon Dries een 'Rioolvink' noemt, Sylvie Meis haar figuurtje wil houden, Connie op de bonnie ging, Maxima voor een vierde gaat en Wendy een lijk in haar tuin had. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Treurige jongens

Wie Story openslaat, zit er meteen lekker in. Of 'lekker'….? Het blad heeft een foto van Natasja Froger in avondjurk.

Met diep decolleté en zonder steun van een BH. En wat gebeurt er dan? Dan hangen de 'jongens' van Natasja heel ongelukkig en slap naar beneden. 't Is werkelijk geen gezicht, of zoals Story zegt: 'Zo'n leuke vrouw, zo'n goeie presentatrice, zoveel keus uit zoveel mooie avondjurken en dan dit…'

In elk geval is wèl duidelijk dat René Froger puur natuur in handen heeft en dat Natasja geen siliconen heeft. Toch moeten we Story's woordgrap beamen: 'DecolleNEEEEEEE!' Volgende keer weer even langs de Hunkemöller of Livera, Natas.

Dolle Dries

Gordon mag in Privé een column schrijven. De zanger gaat helemaal los, nu hij ongebreideld zijn mening mag geven als jurylid bij 'Idols'. En dat doet hij ook in zijn stukje.

Deze week is Dries Roelvink aan de beurt. Gordon laat geen spaan heel van zijn collega-zanger. 'Dries Rioolvink' noemt hij hem en hij maakt hem uit voor categorie Z-artiest.

Dries heeft namelijk ooit kritiek op Gordon geuit, en daar houdt de krullebol niet van. 'Met zijn oude lijf in die gele slip móet hij wel een homo zijn en daarbij kan hij niet zingen' schrijft Gordon vals.

Twee volle kolommen wijdt Gordon aan hatelijkheden, en hij sluit af met 'Succes Dries in Ahoy. Je kunt het…niet!'. 'Eindelijk heeft Dries een reden om al die nare dingen over me te zeggen' eindigt Gordon tevreden. We zijn benieuwd naar het commentaar van de Rioolvink. Dat wordt nog lachen!

Syl aan de pil

Je zit in Duitsland met je voetballer. En dan? Sylvie Van der Vaart- Meis besloot uit arren moede maar een modellenopdracht van postorderbedrijf Otto aan te nemen. Zo kan ze de verveling een beetje bestrijden.

Alleen maar Gucci shoppen en voor zoon Damian zorgen beviel blijkbaar niet. Nadeel van dit contract is dat ze even niet zwanger mag worden. Want de postorder-confectie staat niet goed met een bol buikje.

In Privé miemelt de voetbalvrouw dat ze ook een beetje bang is voor een tweede zwangerschap. De eerste keer was eng, ze kreeg een zwangerschapsvergiftiging en haar geliefde Rafael was niet in de buurt. Syl blijft dus nog even aan de pil. En ondertussen verdient 'Raf' genoeg om zowel vrouw als zoon in couture te steken. Ze hoeven nog niet bij Otto te bestellen.

Connie op de Bonnie

In Amsterdam verplaatst Connie Breukhoven zich graag per scooter of per mini. Haar dure Bentley staat in Wassenaar in de garage. Maar zelfs voor een Mini gelden parkeer-regels. Privé betrapte de diva toen ze op de bon werd geslingerd.

Pal naast het bord 'niet parkeren, wegsleepregeling' zette de diva haar autootje neer. Resultaat: een prent onder de ruitenwisser. 'Connie Breukhoven heeft kennelijk geen versterkte glazen in haar zonnebril of vindt dat deze regel niet voor haar geldt' grapt het blad.

En lollig koppen ze 'BON-nie Breukhoven'. De miljonaire lacht waarschijnlijk om die paar tientjes boete. Alles beter dan een half uur rondjes rijden op zoek naar een parkeerplek. Want parkeerstress, daar krijg je maar rimpels van.

Nummer vier

Volgens Party is Maxima jaloers op Mathilde. De Belgische prinses is in verwachting van haar vierde kind. En het zou een jongetje zijn.

Een 'bron' weet te melden dat Mathilde niet drie maar al vier maanden zwanger is. Met 16 weken kan het geslacht van de baby worden bepaald. Mathilde en haar Philip hebben al twee zoons en er zou een derde bijkomen.

En dat is precies wat Maxima ook zo graag zou willen. Volgens het blad is het de droomwens van Willem-Alexander om een zoon te hebben. Er wordt zelfs al gespeculeerd over zijn naam: Bernhard.

Party meent dat onze Maxima spoed heeft gezet achter het maken van een vierde telg. Met het naderende aftreden van Beatrix zou enige haast geboden zijn. In de gaten houden dus, het buikje van de prinses.

Wendy van Lijk

Presentatrice Wendy van Dijk had het zo goed voor elkaar. Mooi huis, appartement voor haar moeder in hetzelfde complex en een tuin voor zoon Sem. De idylle is echter wreed verstoord.

Vlak bij Wendy's huis is het verminkte en verbrande lijk van een man aangetroffen. Een misdrijf dus, en dat op een paar honderd meter van haar huis. Weekend heeft een luchtfoto waarop de situatie te zien is.

'Op dit grasveld speelt Sem' staat er en vlak daarbij een pijltje: 'In deze bosjes lag het lijk'. Inderdaad op een steenworp afstand, een vervelend idee. Georgina Verbaan woont een eindje verderop, en zij deed heel laconiek over de dode. Maar zij woont veilig samen met haar Jort, terwijl Wendy en haar moeder alleenstaand zijn. Volgens Weekend voelt Wendy zich dan ook niet veilig meer thuis.

Tip de redactie