Wendy van Dijk nog steeds gek op Xander

AMSTERDAM - Wendy van Dijk houdt nog steeds van haar ex-vriend Xander de Buisonjé. "Ik kan oprecht zeggen dat ik nog echt gek op Xander ben", zo zegt de presentatrice vrijdag in het AD.

Van Dijk, die onlangs haar relatie verbrak met acteur Chris Zegers, benadrukt dat een relatie er niet meer in zit. "Ik ben inmiddels ontzettend veranderd en sta nu heel anders in het leven. Ik denk niet dat we op het romantische vlak ooit nog een match zullen vormen."

Van Dijk en De Buisonjé gingen in 2002 uit elkaar, nadat de presentatrice had ontdekt dat de zanger meerdere keren vreemd was gegaan. Het stel stond op het punt te gaan trouwen en was al meer dan drie jaar samen. Samen hebben ze een zoontje, Sem (4).

Vrijgezel

De laatste maanden deden meerdere malen geruchten de ronde dat de twee weer samen waren, maar volgens van Dijk is er absoluut geen sprake van een relatie. "Ik ben gewoon vrijgezel, maar ben nog wel bevriend met mijn voormalige geliefdes."

Ibiza

Onlangs ging Van Dijk met De Buisonjé en hun zoontje Sem op vakantie naar Ibiza. "We wisten dat we de pers over ons heen zouden krijgen. Bijna overwogen we het daarom maar niet te doen", aldus Van Dijk in de krant. "Maar dat zou toch te gek zijn. Ik laat de bladen niet mijn leven bepalen."

Van Dijk zegt een voorbeeld te willen zijn voor anderen. "We zijn samen de ouders van Sem. We laten hem zien dat zijn ouders nog steeds liefdevol zijn naar ons toe."

Boos

Hoewel Van Dijk een tijd lang boos is geweest op haar ex, is die periode nu voorbij. "De tijd van vriendschap is aangebroken. Ik kan wel mijn hele leven boos blijven op Xander, maar het is gewoon een schat van een gast.

Van Dijk vindt dat haar ex het moeilijk genoeg heeft gehad met de hele affaire. "Als ik in woede blijf hangen, ontneem ik niet alleen hem en Sem, maar ook mezelf heel veel."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie