Britney rijdt over voet fotograaf

AMSTERDAM - Britney Spears is donderdag over de voet van een paparazzo gereden. Op de site Hollywood.tv is te zien hoe de zangeres wegrijdt uit een parkeergarage en wordt belaagd door fotografen.

Als ze toeterend weg wil rijden, raakt ze een vallende fotograaf. Hij zou zijn voet hebben gebroken.

De 25-jarige Spears stopt de auto en blijft met de handen voor haar mond achter het stuur zitten. Ze lijkt in huilen uit te barsten, maar de andere fotografen moedigen de popster aan toch weg te rijden.

Op de video is op de witte sok van de fotograaf een zwarte veeg van de autoband te zien. Het is onduidelijk of hij aangifte heeft gedaan.

Slachtoffer

Het Amerikaanse tijdschrift People meldt dat Britney een schikking heeft getroffen met een eerder slachtoffer van haar rijkunsten. Volgens de advocaat van Spears ligt het bedrag rond de zevenhonderd euro.

Toestand

Paparazzi legden in augustus vast hoe Britney haar auto in een ander voertuig boorde toen ze een parkeerplaats op wilde draaien. Op het filmpje is te zien hoe de zangeres wegloopt nadat ze alleen de toestand van haar eigen auto had bekeken. De andere wagen keurde ze geen blik waardig.

Tip de redactie