Sylvie bang voor nieuwe zwangerschap

AMSTERDAM - Sylvie van der Vaart wil graag een tweede kind, maar een nieuwe zwangerschap laat waarschijnlijk nog even op zich wachten. De vrouw van voetballer Rafael van der Vaart is bang om opnieuw zwanger te worden, zo vertelt ze deze week in Privé.

De eerste zwangerschap van Sylvie verliep moeizaam. De voormalige presentatrice werd met spoed in het ziekenhuis opgenomen wegens zwangerschapsvergiftiging. In mei 2006 beviel ze van een gezonde zoon, Damián.

WK

In het weekblad zegt Sylvie dat deze moeizame zwangerschap zeker een rol speelt in de keuze voor een tweede kind. "Maar niet alleen de zwangerschapsvergiftiging speelt een rol", aldus Sylvie. "Ook het WK van vorig jaar heeft te maken met onze keuze. Ik zal in elk geval nooit meer een jaar voor een EK of WK stoppen met de pil."

Kort na de geboorte van Damián moest Van der Vaart zich aansluiten bij de selectie van het Nederlands elftal om zich voor te bereiden op het WK in Duitsland. "Ik moest het voornamelijk alleen rooien en dat viel niet altijd mee", zo geeft de voormalige presentatrice toe.

School

Sylvie wil het liefst weer zwanger worden als Damián een jaar of vier is. "Een leeftijdsverschil van vier jaar is prachtig. Damián gaat dan naar school en dan heb ik alle tijd voor de baby."

Otto

Sylvie is binnenkort het gezicht van een grote kerstcampagne van Otto. Donderdag werd bekend dat haar man Rafael in elk geval tot het einde van het seizoen bij zijn voetbalclub Hamburger SV blijft.

Tip de redactie