Pamela Anderson zeker over huwelijk

AMSTERDAM - Pamela Anderson denkt dat haar huwelijk met Rick Salomon anders is dan haar twee voorgaande huwelijken. Dat vertelt de blondine, die vorige week eeuwige trouw beloofde aan de filmproducer, in het Amerikaanse tijdschrift OK!.

"Ik houd niet alleen van hem, ik vind hem ook leuk. We zijn echt een heel goede match."

De 40-jarige actrice en Salomon zijn al zeventien jaar bevriend. De vonk zou zijn overgesprongen toen Pamela van hem verloor tijdens een potje poker. "Hij vertelde me dat hij mijn schuld zou kwijtschelden als ik hem een zoen zou geven. "En daarna zijn we niet meer van elkaars zijde geweken."

Klik

De seksbom denkt dat het in hun voordeel werkt dat de kersverse echtelieden elkaar al zo lang kennen. "Er is altijd al een bepaalde klik tussen ons geweest, maar dat was voornamelijk kameraadschap", zegt ze tegen OK!.

"We zijn er altijd voor elkaar geweest. We hebben elkaar door moeilijke periodes heen geholpen. Zo'n band is zeldzaam."

Tommy Lee

Pamela scheidde in 1998 van Tommy Lee na een tumultueus huwelijk van drie jaar, waarin ze twee kinderen kregen. Vorig jaar trouwde ze met Kid Rock. Dat huwelijk duurde slechts vier maanden.

Paris Hilton

De 39-jarige Salomon is ook twee keer eerder getrouwd, met actrices Elizabeth Daily en Shannen Doherty. Hij is vooral bekend als de man die de sekstape van zijn ex-vriendin Paris Hilton liet uitlekken.

Tip de redactie