Eco-luiers voor baby Halle Berry (video)

AMSTERDAM - Milieubewustzijn staat hoog in het vaandel bij Halle Berry. Ze wil het haar kind met de paplepel ingieten. "Ze hebben nu ook biologisch afbreekbare wegwerpluiers", jubelt de actrice in het Amerikaanse tijdschrift People.

Berry, die over vijf maanden een kind verwacht van haar 32-jarige vriend Gabriel Aubry, is bezig met de inrichting van de babykamer. "Daar wordt het ook allemaal milieuvriendelijk", vertelt ze. "Ik ga mijn best doen om zo veel mogelijk milieuvriendelijke producten te gebruiken."

Nu ze de eerste maanden van haar zwangerschap achter de rug heeft, gaf de 41-jarige Oscarwinnares acte de présence bij de première van haar nieuwe film 'Things we lost in the fire'. In de dramafilm, die eind januari in Nederland uitkomt, speelt ze een weduwe met twee kinderen die een vriend van haar man in huis neemt.

Regisseur

Susanne Bier, de regisseur van de dramafilm, had meteen door dat Berry uitstekend geschikt is voor het moederschap. "De kinderen op de set noemden haar mama", vertelt ze. "Dat zegt wel genoeg."

De actrice beaamt dat ze goed kon opschieten met de kinderen. "Door het gemak waarop ik met ze omging, werd me duidelijk dat ik over een moederinstinct beschik", zegt ze. "Ik wil echt heel graag moeder worden."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie