Vriend Lindsay Lohan was verloofd

AMSTERDAM - Riley Giles, de nieuwe vriend van Lindsay Lohan, was nog verloofd toen ze een relatie kregen. Dat onthult de moeder van het meisje woensdag in US Weekly.

"Riley zou met mijn dochter gaan trouwen", zo laat de moeder van Bree Tierney aan het Amerikaanse tijdschrift weten. "Op een gegeven moment nam hij geen contact meer op met Bree. Mijn dochter kwam er via foto's in de media achter dat haar verloofde een relatie had met Lindsay Lohan. Ze is er kapot van."

De 21-jarige Lohan bevestigde vorige week dat ze een relatie heeft met de 25-jarige Giles, die professioneel snowboarder is. De twee ontmoetten elkaar in de afkickkliniek in Utah. De actrice verbleef daar enkele maanden vanwege haar alcohol- en drugsverslaving.

Vader

Lohan lijkt haar leven weer een beetje op de rails te hebben. Afgelopen weekend bezocht ze met Giles een bar, maar de twee lieten de drank staan. Verder heeft de actrice sinds haar verblijf in de kliniek weer contact met haar vader.

Lohan is maandag begonnen met de opnames van de film 'Dare to love me'. Een speciale begeleider helpt de actrice om nuchter te blijven.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie