Ellen DeGeneres onder vuur om hondje

AMSTERDAM - Ellen DeGeneres ligt onder vuur omdat ze haar hondje Iggy heeft weggegeven aan haar kapster. Dat deed ze omdat hij niet kon opschieten met haar katten.

De immer sympathiek overkomende comédienne wekte daarmee de woede van de dierenhulporganisatie Mutts and Moms. Daar had ze het hondje uitgezocht met haar vriendin, actrice Portia de Rossi.

Adoptieovereenkomst

In de adoptieovereenkomst stond dat ze het beestje moest terugbrengen als ze er niet meer voor kon zorgen. Maar dat had Ellen over het hoofd gezien toen ze het contract doorlas.

Toen bleek dat de bijzonder energieke Iggy niet met de katten kon opschieten, zelfs niet na een training die tweeduizend euro kostte, besloot de blondine hem een beter onderkomen te bezorgen bij haar kapster.

Dochtertjes

Ellen hoopt dat Mutts and Moms het dier terugbrengt naar de kapster, vooral omdat haar dochtertjes erg aan Iggy gehecht zijn geraakt. Huilend betuigde Ellen in haar talkshow spijt.

"Ik smeek ze om de hond terug te geven. Het is niet hun schuld, maar die van mij. Geef de hond alsjeblieft terug aan die kleine meisjes."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie