Paul McCartney noemt scheiding een hel (video)

AMSTERDAM - Paul McCartney noemt de echtscheidingsprocedure waarin hij en Heather Mills zijn verwikkeld een hel. Dat zegt de ex-Beatle in het programmablad Radio Times van de BBC.

McCartney en Mills kondigden vorig jaar mei aan na vier jaar uit elkaar te gaan. Donderdag werd de scheidingsprocedure hervat in een Londense rechtszaal.

De 65-jarige muzikant noemt de scheiding in het blad 'een heel pijnlijk iets'. Meer wil hij er niet over zeggen. "Je moet je waardigheid behouden. Als ik mijn mond niet houd, ben ik bang mijn waardigheid te verliezen."

Paparazzi

De pers smulde het afgelopen jaar van de breuk tussen de voormalige echtelieden, die samen een 3-jarig dochtertje, Beatrice, hebben.

De tabloids onthulden het pornoverleden van Mills en schreven over haar vermeende relatie met een fitnessleraar. McCartney werd ervan beschuldigd alcoholist te zijn en zijn vrouw te hebben mishandeld.

Schikking

Een schikking in de scheidingszaak zou volgens de Britse media nabij zijn. Het bedrag dat McCartney daarvoor moet neertellen zou tussen de 29 en de 72 miljoen euro liggen. Het vermogen van de artiest wordt geschat op ruim een miljard euro.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie