Camera's volgen Paris in Rwanda

AMSTERDAM - Paris Hilton is zich aan het klaarmaken voor haar liefdadigheidsreis naar Rwanda. De 26-jarige vertrekt volgende maand voor vijf dagen naar het Afrikaanse land. En zoals gewoonlijk zal de beroemde blondine gevolgd worden door camera's.

Hilton zal gedurende haar bezoek continu gefilmd worden, zodat er een realityshow van gemaakt kan worden, zo schrijft het Amerikaanse tijdschrift Newsweek. Het is de bedoeling dat de hotelerfgename klinieken, instellingen en scholen bezoekt.

"Ik vind het geweldig dat ik de hele week gevolgd zal worden", zo vertelt Hilton aan Newsweek. "Dan kan ik eindelijk laten zien hoe mijn dagelijks leven eruit ziet en hoe hard ik werk. Er doen een hoop misverstanden over mij de ronde."

Bang

Hilton zegt ook wel een beetje bang te zijn om naar Rwanda te gaan. "Ik vind het wel eng. Ik heb gehoord dat het er erg gevaarlijk is. Bovendien heb ik nog nooit een reis zoals deze gemaakt."

Leeg

In het tijdschrift zegt Hilton dat de 23 dagen dat ze in een gevangenis verbleef haar wel degelijk veranderd heeft. "Ik heb tijd gehad om mijn leven te overdenken. Ik voelde me leeg van binnen. Ik besloot dat ik iets wilde doen voor de wereld."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie