AMSTERDAM - Lindsay Lohan heeft een nieuwe vriend. Dat vertelt de 21-jarige actrice in een interview met het Amerikaanse tijdschrift In Touch Weekly.

Ze ontmoette de 25-jarige Riley Giles, een professioneel snowboarder, in de afkickkliniek Cirque Lodge in Utah. Daar verbleef de actrice twee maanden vanwege alcohol- en drugsproblemen. "Ik ben nu ontzettend gelukkig en doe alles stapje voor stapje" , zegt Lohan. Ze verliet de kliniek afgelopen vrijdag.

Verblijf

De actrice doet in het interview een boekje open over haar verblijf in het afkickcentrum. "Het was moeilijk om me over te geven en me door andere mensen te laten vertellen wat ik moest doen", zegt Lohan. "Maar ik heb ervan geleerd. Ik weet nu wie ik ben, en dan bedoel ik de echte ik, ontdaan van alles."

Boodschap

De actrice had tevens een boodschap voor haar fans. "Ik bied mijn excuses aan tegen iedereen die tegen mij opkijkt", zegt ze. "Ik wil niet langer bekend staan als een persoon die het verkeerde voorbeeld geeft."

Aanklachten

Lohan, bekend van films als 'Mean Girls' en 'Freaky Friday', werd in juli gearresteerd nadat ze voor de tweede keer met drank op achter het stuur was gekropen. Ook had ze niet voor het eerst cocaïne in haar bezit. Ze onderging eerder behandelingen in twee klinieken in Los Angeles.