AMSTERDAM - Hans Klok vond het huwelijk van Pamela Anderson 'heel bijzonder'. Dat vertelt de illusionist maandag in het programma RTL Boulevard.

Klok was zaterdag één van de veertig gasten bij het huwelijk van de blondine, die hem assisteert bij zijn show in Las Vegas, met Rick Salomon. "Op een gegeven moment denk je ook wel van: ik sta hier gewoon bij het huwelijk van Pamela Anderson."

Optredens

De ceremonie, die volgens Klok 'exclusief en heel leuk' was, werd tussen twee optredens van de magiër gehouden. "Na de plechtigheid was er champagne en toen zijn we als een gek teruggegaan naar Planet Hollywood want we moesten de tweede show nog doen om 22.00 uur", vertelt hij.

Het was de derde keer dat de 40-jarige Anderson in het huwelijksbootje stapt. Ze was eerder getrouwd met Mötley Crue-drummer Tommy Lee, met wie ze twee zoontjes kreeg, en zanger Kid Rock. De 38-jarige Salomon was eerder getrouwd met actrice Shannen Doherty en is bekend als de man die de sekstape van zijn ex-vriendin Paris Hilton liet uitlekken.