AMSTERDAM - Prins William heeft samen met Kate Middleton het Londense nachtleven onveilig gemaakt. De voormalige geliefden werden gespot toen ze vrijdagochtend de hippe nachtclub Boujis verlieten, zo meldt de Britse krant Daily Mail.

Volgens omstanders zag Kate er aanzienlijk beter uit dan 'haar prins'. Zijn haar zat in de war en zijn shirt hing open. William wist zich met moeite in een gereedstaande auto te hijsen, terwijl de 25-jarige Kate onbedaarlijk moest lachen.

Het is de eerste keer dat het stel zich in het openbaar in elkaars gezelschap vertoont na de breuk in april. In de Britse media gonst het van de geruchten over een hereniging.

Bevestiging

Dat het William niets kon schelen dat hij met Kate gefotografeerd werd na het avondje uit, zegt volgens velen genoeg. Het wordt, net als het feit dat de twee in dezelfde auto vertrokken, gezien als bevestiging dat de twee weer een stelletje zijn.

Kate en William zouden al langer aan een hereniging werken, maar wisten dat tot nu toe altijd buiten het oog van de camera te doen.

Zo zou het stel in augustus een eilandje dat tot de Afrikaanse eilandengroep Seychellen behoort, hebben afgehuurd voor een intieme liefdesvakantie.

Concert

Een maand eerder was Kate aanwezig bij het concert dat haar ex samen met zijn broer prins Harry had georganiseerd ter ere van zijn overleden moeder, prinses Diana. Toen had ze een zitplaats op bescheiden afstand van de 25-jarige prins.