AMSTERDAM - Mick Jagger is tijdens zijn huwelijk met Jerry Hall vreemdgegaan met de kinderoppas. Dat onthult de inmiddels 41-jarige Claire Verity deze week in de Britse krant News of the World. "Mick huurde me in om op zijn zoon te passen, en nog diezelfde dag hadden we seks."

Volgens Verity was de zoon van Jagger en Hall, Gabriel, zeven maanden oud toen het gebeurde. "Mick, Jerry en hun zoon verbleven in een hotel in Brussel. Ze huurden mij in om op Gabriel te passen", zo vertelt Verity in de krant.

"Op een gegeven moment was ik alleen met Mick in de keuken. Omdat het er krap was, botsten we continu tegen elkaar aan. Opeens voelde ik een hand door mijn haren gaan, en voor ik het wist kusten we elkaar. Hij tilde me op en zette me op tafel, en vervolgens hadden we seks."

Vreemd

Volgens Verity duurde de vrijpartij niet erg lang. "Het ging allemaal erg snel. Enkele minuten later leek het alsof er niets was gebeurd. Het was allemaal ook erg vreemd, aangezien Jerry en Gabriel in de kamer daarnaast waren."

Verity zegt haar slippertje met de Rolling Stones-zanger tot nu toe altijd verzwegen te hebben. "Later raakte ik bevriend met Jerry, maar ik heb het haar nooit verteld. Ik had het gevoel dat ze zelf ook wel wist wat haar man allemaal uitspookte."

Rokkenjager

De 64-jarige Jagger staat bekend als rokkenjager. De Rolling Stone is twee keer getrouwd geweest. Jerry Hall vroeg in 1999 de scheiding aan, nadat Jagger bekende een kind te hebben met het Braziliaanse fotomodel Luciana Morad.