AMSTERDAM - Phil McGraw, beter bekend als dr. Phil, wil Britney Spears helpen haar leven weer op de rails te krijgen. De beroemde psycholoog, die een eigen talkshow heeft, is bang dat de zangeres zelfmoord gaat plegen, zeker nu ze de voogdij over haar kinderen kwijt is.

McGraw meent dat de 25-jarige zangeres op dit moment compleet losgeslagen is. "Misschien wil Britney haar leven weer op de rails krijgen, maar lukt het haar niet", aldus de televisiedokter. McGraw zegt daarnaast bang te zijn dat haar problemen zo groot zijn, dat ze zelfmoord overweegt.

McGraw denkt dat de problemen van de zangeres alleen maar groter worden, omdat ze deze week de voogdij over haar twee zoontjes kwijtraakte.

Winkelen

Ook het feit dat Spears woensdag niet kwam opdagen bij de rechtbank, duidt volgens McGraw op grote problemen. "Het is natuurlijk vreemd dat Britney met haar hondje aan het winkelen is, terwijl de rechter beslist over het lot van haar kinderen."

De psycholoog liet donderdag in zijn show weten de zangeres graag te willen helpen. "Als ik met haar kon praten, zouden we samen kunnen bekijken wat het beste voor haar is. Ik zou haar pittige vragen gaan stellen."

Kliniek

Verder is McGraw van mening dat Spears gedwongen moet worden opgenomen in een kliniek. "Ze moet behandeld worden voor haar drugs- en drankverslaving. Ook moet ze uit de schijnwerpers treden en zich volledig gaan richten op haar kinderen."

Kindermisbruik

De afgelopen maanden is Spears voortdurend in het nieuws geweest vanwege onder meer haar bizarre gedrag. Nadat de zangeres woensdag de voogdij over Sean Preston en Jayden James verloor, besloot de rechter donderdag ook nog eens dat er een onderzoek komt naar aanklachten tegen Spear wegens kindermisbruik.

Drugs

De voormalige lijfwacht van Spears beschuldigt haar ervan haar kinderen te hebben misbruikt en verwaarloosd. Zo zou ze bijvoorbeeld drugs gebruiken in aanwezigheid van haar zoontjes. Het is niet de eerste keer dat de zangeres met de kinderbescherming in aanraking komt.