AMSTERDAM - Larry Birkhead gaat een realityshow opnemen. Een bron vertelt donderdag in de New York Daily News dat de ex-geliefde van Anna Nicole Smith een bod van een Amerikaanse televisieproducent heeft geaccepteerd.

"Ik wil er nog niet te veel over zeggen", vertelt de 34-jarige ex-geliefde van Anna Nicole Smith in de krant. Birkhead zegt dat hij bedolven is onder de aanbiedingen van tv-stations, maar dat hij nog niets officieel heeft geaccepteerd. "Ik luister naar wat ze me te bieden hebben."

Anna Nicole Smith overleed op 8 februari, vijf maanden na de dood van haar 20-jarige zoon Daniel en de geboorte van haar dochtertje Dannielynn, aan een overdosis medicijnen. Na haar dood beweerden meerdere mannen de biologische vader van het meisje te zijn.

DNA-test

In april kwam na een DNA-test onomstotelijk vast te staan dat Larry Birkhead de vader is van Dannielynn. Kort daarna poseerde hij met zijn dochter voor OK! Magazine. Hij zou 1,2 miljoen euro hebben gekregen voor de kiekjes, een bedrag dat hij op een rekening zou zetten voor zijn dochter.

Boze tongen beweren dat Birkhead het bedrag in eigen zak heeft gestoken en alles wil doen om zoveel mogelijk te verdienen aan zijn beroemde dochter. "Ik praat niet over contracten omdat die vertrouwelijk zijn", zegt hij. "Ik vind dat het niemand iets aangaat. Maar als ik dat zou hebben gedaan, is het mijn goed recht."