AMSTERDAM - Kid Rock beschuldigt zijn ex-vrouw Pamela Anderson ervan te hebben gelogen over een miskraam. Dat zegt de rocker in het nieuwste nummer van muziekblad Rolling Stone. De twee waren vorig jaar kortstondig getrouwd.

Na een ruzie met Rock over de telefoon zou Pamela hebben gezegd een miskraam te hebben gehad. Rock, die zegt niet te hebben geweten van Pamela's zwangerschap, vloog direct naar Vancouver waar de voormalige Baywatch-ster een film aan het opnemen was.

Toen Rock aankwam strookte het gedrag van Pamela volgens hem niet met dat van een vrouw die net een miskraam had gehad.

Feesten

"Ze was aan het feesten in een restaurant. Ze dronk champagne en stond te springen op de tafels", zegt de 36-jarige Rock. "Ik dacht: 'die is snel hersteld na een miskraam'".

Vorig jaar november onthulde een woordvoerder van Pamela de miskraam. Later die maand vroeg Rock, na een huwelijk van slechts vier maanden, een echtscheiding aan.

Verloofd

Pamela is momenteel verloofd met pokerspeler Rick Salomon. Het stel heeft net toestemming gekregen van de autoriteiten in Las Vegas gekregen om te kunnen trouwen. Salomon had eerder een relatie met Paris Hilton en liet een sekstape van hun uitlekken.

'Rock N Roll Jusus', het nieuwste album van Rock, komt dinsdag uit in de Verenigde Staten.