AMSTERDAM - Het zijn geen prettige tijden voor Britney Spears. Na alle voogdijperikelen van de afgelopen dagen claimt een onbekende man een sekstape van het geplaagde zangeresje in handen te hebben.

In het tijdschrift Touch beweert de 28-jarige man seks gehad te hebben met Spears. De vrijpartij heeft hij naar eigen zeggen op film vastgelegd.

"Het was niets speciaals, zelfs een beetje teleurstellend. Het duurde ongeveer 25 minuten en daarna vielen we allebei in slaap", aldus de anonieme filmer in het tijdschrift. "Het was gewoon normale seks, we deden niets geks."

De man ontmoette Spears in een bar op Hawaii, waar zij in juni op vakantie was. Na even gebabbeld te hebben ging hij met haar mee naar haar hotelkamer. Volgens de man wist de zangeres niet dat ze gefilmd werd.

Openbaarheid

De onbekende man weet nog niet of hij de sekstape in de openbaarheid gaat brengen. "Ik was zelf ook geen ster in bed, ik weet niet of ik dat met de hele wereld wil delen."

Voogdij

De 25-jarige Spears is de laatste maanden voortdurend in het nieuws. Deze week raakte ze de voogdij over haar twee zoontjes kwijt, omdat ze niet aan de voorwaarden van de rechter had voldaan. Die had geeist dat de zangeres een geldig rijbewijs kon laten zien en twee keer per week een drugs- en alcoholtest zou ondergaan.

Zelfmoord

De familie van de zangeres liet woensdag weten zich grote zorgen te maken over het lot van Spears. Verschillende familieleden zouden bang zijn dat de zangeres zelfmoord pleegt, of overlijdt door een overdosis.