HILVERSUM - Beau van Erven Dorens keert terug bij RTL Boulevard. Van 2001 tot maart 2005 was hij ook al presentator van dit succesvolle showbizzprogramma en nu hij, na een Talpa-avontuur, terug is bij RTL Nederland gaat hij als invalpresentator fungeren bij Boulevard.

Op 10 oktober neemt hij voor het eerst eventjes de plaats in van vaste presentatrice Daphne Bunskoek, vertelde zij woensdag. Omdat Bunskoek dit jaar geregeld op reis gaat voor RTL Travel Adrenaline zijn er bij RTL Boulevard meerdere invallers nodig. Naast Van Erven Dorens zitten ook Irene Moors en Winston Gerschtanowitz op de reservebank.

Stoppen

Van Erven Dorens wilde destijds stoppen met RTL Boulevard omdat hij zijn kinderen "wel weer eens in bed wilde stoppen". Gezien het vroege uitzendtijdstip van het RTL4-programma lukte hem dat nooit. De presentator heeft vier zoons.

Opmerkelijk was dat hij na zijn overstap naar het toenmalige Talpa meteen weer een vooravondprogramma aan elkaar ging praten. Dat was NSE (Nieuws, Sport en Entertainment). Zijn zoontjes naar bed brengen bleef dus moeilijk.

Boulevarddesk

Bunskoek zegt het leuk te vinden dat Beau van Erven Dorens haar gaat bijstaan. "Ik keek vroeger altijd al met veel plezier naar hem achter de Boulevarddesk." Ze is niet bang dat hij haar baantje op termijn helemaal zou kunnen inpikken. "Je moet je carrière nooit door angst laten regeren. Ik vind het gezellig dat hij erbij komt."

Beau van Erven Dorens