'Foto's Owen Wilson wijzen op zelfmoordpoging'

AMSTERDAM - Het lijkt er toch op dat Owen Wilson drie weken geleden heeft geprobeerd zijn polsen door te snijden. Op foto's die zijn verspreid door het Britse fotobureau Barcroft is duidelijk te zien dat de acteur littekens op zijn linkerpols heeft.

Zijn rechterpols is niet te zien op de plaatjes die werden gemaakt van de acteur en zijn broer Andrew op een strand in Los Angeles.

Zelfmoordpoging

Wilson werd eind augustus opgenomen in een ziekenhuis, waarschijnlijk na een zelfmoordpoging. In een logboek van de politie van Los Angeles wordt het telefoontje waarmee de hulpdiensten werden gealarmeerd beschreven als een 'melding van een zelfmoordpoging'. De acteur zou zijn gevonden met doorgesneden polsen en naast een lege pot pillen.

Later werd de lezing dat hij er een einde aan had willen maken door zijn polsen door te snijden, verworpen omdat hij vlak na zijn ontslag uit het ziekenhuis geen verband om zijn polsen droeg. Maar de foto's die zaterdag verschenen, lijken het verhaal nu dus toch te bevestigen.

De 38-jarige Wilson is bekend van filmkomedies als 'Starsky & Hutch' en 'Wedding crashers'. Op de set van 'You, me and Dupree' ontmoette hij vorig jaar Kate Hudson, met wie hij een jaar een knipperlichtrelatie had. Ze gingen begin juni uit elkaar.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie