Pamela adviseerde Hans Klok zich hetero te noemen

AMSTERDAM - Pamela Anderson heeft Hans Klok geadviseerd zich in Amerika voorlopig voor te doen als hetero. Dat vertelt de homoseksuele illusionist zaterdag in De Telegraaf.

"Je moet in Amerika de komende twee jaar gewoon hetero blijven", zei zij. "Het nieuws dat je homoseksueel bent, valt in dit conservatieve land nu eenmaal anders dan bij jullie", citeert Klok uit het gesprek dat hij had met de blonde actrice, die hem assisteert bij zijn 'Faster than magic'-show in Las Vegas.

Gezoend

In juni ontkende Klok in het Amerikaanse radioprogramma van Howard Stern homo te zijn toen de dj hem vroeg naar zijn geaardheid. "Ik ben hetero", antwoordde hij, waarop Pamela toevoegde dat zij en Hans al een paar keer gezoend hadden.

Volgens Klok weet de voormalige Baywatch-ster, die hij zijn 'marketingkoningin' noemt, precies hoe ze de media moet bespelen en aandacht moet genereren voor zijn show. "Hoewel dat nergens in haar contract staat, doet Pamela steeds heel knuffelig met mij. Ze ligt tegen me aan als we ergens naar toe gaan, zegt dat ze verliefd is op een grote blonde man die goed kan pokeren. En vertelt dan vervolgens dat ik zo goed kan pokeren", lacht hij. "Dat is Amerika hè. Show."

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie